Care sunt cele mai recomandate haine pentru toamna?

0 Shares
0
0
0

Toamna vestimentatia se schimba si nu mai este la fel de permisiva ca cea din timpul verii. Vremea se raceste tot mai mult si trebuie sa incepi sa scoti hainele groase in fata, oricant de deprimant ar suna asta. Acest lucru nu inseamna ca nu mai poti purta rochii sau alte piese vestimentare dragute si ca ai ramas cu singurele optiuni pantalonii si gecile.

O rochie The Autumn este foarte potrivita pentru acest sezon. In zilele insorite cand simti nevoia de ceva nou in tinuta, este cu siguranta momentul sa integrezi si o rochie.

Rochiile sunt o alegere inspirata

Atunci cand iti alegi rochii pentru toamna gadeste-te la culorile care domina acest anotimp. Poti tine cont in primul rand de auriu, aramiu, galben, verdele deschis sau foarte inchis, toate nuantele de maro si chiar rosul. Combinand cateva dintre acestea vei gasi rochii potrivite. Pentru ca cel mai probabil nu mai este vremea rochiilor cu maneca scurta, este momentul sa porti rochii cu maneca lunga. Acestea sunt ideale pentru toamna si te vei simti confortabil in ele.

Poti opta pentru materiale ca stofa fina, bumbacul, docul sau chiar jeans-ul si alte materiale care nu lasa aerul rece sa treaca prin ele.

Pantofii eleganti

Pantofii eleganti nu ar trebui lasati in dulap doar pentru ca a venit toamna. Fiecare anotimp are perechea de incaltaminte eleganta potrivita si tot ce trebuie sa faci este sa o gasesti. Pantofii inchisi, cu platforma, pantofii cu siret sau cei cu bretea si modelele clasice sunt potrivite si se combina perfect cu rochii si fuste. In sensul acesta, cele mai populare culori sunt negru, maro si grena sau rosu, dar sunt si persoane care mai strecoara culori cum ar fi albastrul si verdele.

Pantofii oxford si mocasinii sunt de asemenea potriviti pentru toamna. Iti recomandam sa tii cont de tot ceea ce inseamna culoare si design pentru ca tinutele tale sa arate bine.

Fustele pot fi elemente de rezistenta

La fel ca si rochiile, fustele devin piese de rezistenta toamna. Alege culorile asa cum ti-am explicat si mai sus. A nu se intelege ca trebuie sa ai o fusta complet desenata si colorata cu toate nuantele de mai sus. Este suficient sa fie o fusta in culori inchise care sa aiba pe marginea de jos un imprimeu cu modele in culorile anterior mentionate, o fusta cu cateva frunze aruncate discret pe ea sau cu alte elemente colorate.

Avantajul oferit de rochii si fuste este faptul ca ele pot fi purtate cu ciorapi grosi si chiar cu colanti atunci cand este necesar. Aceste piese vestimentare sunt perfecte pentru persoanele care vor sa ramana elegante indiferent de vremea de afara.

Neer vine in ajutorul tau si iti ofera toate aceste produse la preturi rezonabile. Daca intrii periodic pe site vei descoperi faptul ca multe dintre produse sunt la reduceri sau au oferte speciale, ceea ce inseamna ca poti gasi cele mai frumoase fuste si rochii la preturi foarte mici, comparativ cu alte magazine online.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…