Ce pot face femeile pentru a nu le mai cadea parul?

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care conteaza extrem de mult imaginea, este evident faptul ca fiecare femeie, pe langa tinuta pe care o alege cu mare atentie, isi doreste si o coafura de senzatie, insa de foarte multe ori aici intervine o mica problema.

Ei bine, problema ar fi cauzata de caderea parului, iar din cate se pare, din ce in ce mai multe femei se confrunta cu o astfel de problema.

Sunt o multime de femei care habar nu au care ar fi motivele datorita carora le cade parul, si nu stiu ce sa faca in acest sens, asa ca in continuare, in acest articol vor putea sa gaseasca anumite sfaturi pentru a opri caderea parului.

Se spune ca alimentatia necorespunzatoare poate sa fie o cauza a caderii parului, iar din acest motiv, femeile care se confrunta cu aceata problema ar trebui sa manance mancaruri cat mai bogate in proteine, vitamine si minerale, pentru ca firul de par are nevoie de acestea.

Tot referitor la alimentatie, trebuie mentionat faptul ca persoanele vegetariene se confrunta foarte des cu caderea firelor de par, pentru ca datorita alimentatiei, firul de par nu se poate hrani cu fierul de care are nevoie, si care poate fi extras din carne.

Sunt o multime de femei care pun foarte mare pret pe imagine, motiv pentru care folosesc in fiecare zi produse cosmetice pentru par, si din pacate acest lucru le costa foarte mult.

Produsele cosmetice pentru par, iar aici putem aminti fixativul, spuma pentru par, ceara pentru par, sau chiar si gelul pentru par, ca sa nu mai amintim vopseala pentru par sau decolorantii, afecteaza foarte mult radacina firului de par.

In conditiile in care deja firul de par este afectat, iar aceste produse sunt aplicate, atunci sansele ca firul de par sa cada sunt uriase, asa ca femeile nu trebuie sa mai ramana surprinse pentru ca le cade parul.

Alte femei folosesc anumite dispozitive pentru a-si modela parul dupa bunul plac, asa ca unele doamne sau domnisoare folosesc ondulatorul pentru par, altele folosesc placa pentru intins parul, insa aceste produse folosite excesiv pot sa duca la arderea radacinii firului de par, iar din acel moment firul de par nu va mai rezista mult timp si va cadea.

Chiar si anumiti factori precum stresul, sau chiar si dereglarile hormonale pot sa fie factori care pot sa contribuie decisiv la caderea parului, asa ca femeile trebuie sa tina cont si de aceste detalii. Chiar si anticonceptionalele pot sa aiba efecte negative asupra firelor de par.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente cauze ale caderii parului, iar femeile care se confrunta cu caderea parului, trebuie sa cunoasca aceste detalii.

Pentru a evita caderea parului, aceste femei ar putea incepe sa foloseasca sampoane naturale special create, despre care se spune ca sunt utile in stoparea caderii parului.

Sunt diferite sampoane care nu doar ca opresc caderea parului, insa ajuta firul de par sa se dezvolte mult mai repede, iar femeile ar trebuie sa foloseasca aceste sampoane pentru par, daca isi doresc sa nu le mai cada parul.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…