Aplicatii smartphone pe care trebuie sa le incerci

0 Shares
0
0
0

Cunoastem cu totii faptul ca smartphone-urile sunt atat de apreciate si atat de utile datorita multitudinii de aplicatii care pot sa fie instalate.

Cred ca toata lumea are instalate in telefon aplicatii precum Facebook, Instagram, WatsApp sau Facebook Messenger, insa expertii in creare aplicatii mobile au reusit sa creeze pentru noi o multime de alte aplicatii foarte interesante, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Waze este o prima aplicatie foarte interesanta, o aplicatie care nu trebuie sa lipseasca din telefonul nici unui sofer. De ce? Pentru ca aceasta este probabil cea mai reusita aplicatie mobila care vinecu harti actualizate, cu stiri din trafic si actualizari in timp real.

Cu siguranta cei care lucreaza ca si soferi ai anumitor firme, sau cei care pleaca in calatorie cu masina ar trebui sa foloseasca aceasta aplicatie mobila.

24me este o alta aplicatie foarte utila pe care ai putea si tu sa o incerci. Aceasta aplicatie este ideala atunci cand ai multe lucruri de facut si e greu sa tii minte toate aceste lucruri. 24me este o aplicatie care functioneaza precum un asistent personal, asa ca este cat se poate de utila, si este important sa o ai instalata in telefon.

In situatia in care iti place sa editezi fotografii, cu siguranta poti sa gasesti o multime de aplicatii care sa te ajute sa desfasori aceasta activitate. Una dintre aceste aplicatii este fara doar si poate Snapseed, care vine cu o gama variata de filtre.

O alta aplicatie tot pentru editarea fotografiilor este Aviary, care vine cu un filtru special pentru acele poze cu mancare. Plus de asta, filtrele acestei aplicatii accentueaza foarte bine culorile si le fac sa para mult mai pronuntate.

In cazul in care pleci intr-o calatorie, dupa cum am spus mai sus in articol aplicatia Waze iti poate fi extrem de utila. Google Translate este deasemenea o aplicatie utila in aceasta situatie dat fiind faptul ca ea traduce rapid texte din diferite limbi.

Chiar si cand esti la restaurant, poti sa faci o poza la meniu, iar astfel vei primi o traducere care te va ajuta sa iti poti comanda mult mai usor felul de mancare.

Time Out este deasemenea o aplicatie ideala pentru calatorii, deoarece iti arata foarte multe lucruri pe care le poti face si locuri pe care le poti vizita atunci cand esti intr-un oras strain.

XE Currency este o alta aplicatie foarte utila, dat fiind faptul ca ea te ajuta sa realizezi rapid conversii din diferite monede.

In cazul in care esti o persoana pasionata de fitness, atunci poti opta pentru aplicatia My Fitness Pal, care iti este de mare ajutor datorita faptului ca iti calculeaza caloriile arse la sala. Plus de asta, aplicatia iti poate fi de mare ajutor pentru a gasi cele mai bune retete si te poate ajuta sa duci un stil de viata sanatos.

Asadar, dupa cum se poate observa, pe langa aplicatiile precum Facebook, Facebook Messenger, WatsApp sau Instagram, mai sunt si alte aplicatii care pot sa fie extrem de utile in tot felul de situatii.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…