Avantajele consumului de branza de capra

0 Shares
0
0
0

Avantajele consumului de branza de capraBranza de capra are un profil chimic diferit fata de branza de vaca, contine mai putina lactoza decat branza si laptele de vaca si are globule de grasimi mai mici, ceea ce o face mai usor de digerat.

Desi branza de vaca este mai larg folosita, branza de capra pe care in Brasov o gasesti la Selgros, are cateva beneficii unice.

– branza de capra are putine calorii decat alte tipuri de branza. Daca consumi branza in fiecare zi si inlocuiesti branza ta obisnuita de vaca cu branza de capra vei taia din caloriile consumate zilnic. Iar in timp acest lucru se simte.[adsenseyu1]

– are mai putine grasimi si un nivel redus de colesterol fata de branza de vaca. Consumul de branza de capra poate sa reduca nivelul de grasimi saturate ingerate, iar pentru cei ce prefera sa consume regulat branza acest lucru poate contribui substantial la un nivel de colesterol normal.

– pe aceeasi nota, branza de capra are mai putin sodiu. Sodiul poate cauza cresterea tensiunii arteriale si boli cardiovasculare. Astfel cu cat consumam mai putin sodiu cu atat mai bine.

– cand vine vorba de proteina nu are la fel de mult ca branza de vaca de pilda, innsa ofera destula proteina pentru nevoile noastre zilnice.

– la capitolul minerale si vitamine, branza de capra are mai multa vitamina D si K decat branza de vaca. este mai bogata si in fosfor si vitamina B. Corpul nostru nu poate produce minerale si vitamine , asadar branza de capra este o supra buna de acesti nutrienti.

[adsenseyu1]

Acestea sunt doar cateva din avantajele consumului branzei de capra. Desi de regula branza de vaca este cea mai populara, folosita pe o scara larga, branza de capra are anumite beneficii unice, care nu trebuie uitate cand suntem al raionul de lactate.

Selgros Brasov
Produse alimentare si nealimentare
Calea Bucuresti nr. 231 Brasov,
500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…