Beneficiile utilizarii lemnului Palo Santo

0 Shares
0
0
0

Inainte de a incepe sa discutam despre beneficiile lemnului Palo Santo, trebuie sa precizam faptul ca acesta este un copac mistic, care creste pe coasta Americii de Sud.

Acest copac mistic, creste in Mexic, in Ecuador si in Peru, si tradus in limba romana ar insemna lemnul sfant, datorita faptului ca se indureste cu copalul, tamaia si smirna.

Acest arbore face parte din familia de citrice, si cotine arome de lamaie, de menta si de pin, si se foloseste in draditiile shamanice pentru a curata energiile negative.

Lemnul sfant are o multime de beneficii pe langa faptul ca este ideal pentru curatarea energiilor negative, iar aici putem sa amintim de exemplu faptul ca este renumit datorita faptului ca are diferite proprietati de vindecare, asemanatoare cu cele ale Cedrului si ale Salviei.

Palo Santo este considerat deasemenea ca fiind un medicament puternic, care a fost foarte des popularizat, asta pentru ca prezenta sa cereasca poate sa pastreze energiile clare si impamantate.

Fumul acestui lemn E-palosanto.com ofera fara doar si poate un parfum mirific, un parfum capabil sa ridice vibratia si capabil totodata sa pregateasca anumite vindecari shamanice, meditatii, ceremonii sau ritualuri. Fumul acestui lemn sfant este ideal datorita faptului ca ofera posibilitatea unei conexiuni mai produnde cu Sursa intregii creatii.

Se mai spune despre acest lemn ca este extrem de util datorita faptului ca el poate sa sporeasca creativitatea, si poate sa le aduca mult noroc tuturor celor care cred in magia sa.

Odata cu trecerea timpului, despre lemnul Palo Santo s-a spus ca poate sa fie folosit in mod traditional pentru alinarea simptomelor de gripa si de raceala, pentru alinarea stresului, a durerilor de cap, a depresiei, a inflamatiilor, a durerilor emotionale, a astmului, iar exemplele pot continua.

Lemnul Palo Santo este ideal si datorita faptului ca poate sa calmeze atat sistemul imunitar cat si sistemul nervos, si este ideal datorita faptului ca ajuta corpul uman sa se recupereze mult mai rapid dupa boala.

Referitor la cei care traiesc in tarile in care creste acesta arbore (Mexic, Peru si Ecuador), trebuie sa amintim si faptul ca acestia folosesc lemnul sfant pentru a indeparta insectele zburatoare si pentru a indeparta tantarii.

Asa cum spuneam in introducerea articolului, acest lemn poate sa aiba anumite beneficii, asa ca trebuie sa mentionam faptul ca din acest lemn se poate face chiar si ceai, astfel ca se va marunti lemnul cu ajutorul unui cutit, se va pune una sau doua linguri de aschie intr-una sau doua cani de apa, dupa care se vor pune pentru 20 de minute la fiert, apoi se va strecora ceaiul si se va adauga un indulcitor la alegere dintre miere, stevia sau nectare de agave.

Acest copac poate sa fie folosit chiar si pentru realizarea unui ulei special care sa poata sa fie folosit in aroma terapie, un ulei ideal pentru sesiunile de masaj, datorita faptului ca grabeste procesul de vindecare.

Se mai spune ca acest ulei este ideal si datorita faptului ca lucreaza bine pe inflamatii sip e durerile fizice, datorita compozitiei sale.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…