Care sunt cele mai cunoscute defectiuni iPhone?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care isi doresc un smartphone nou, se gandesc sa aleaga cele mai noi modele iPhone. Acestea dispun de specificatii tehnice notabile, au un design impresionant si in mod normal trebuie sa functioneze perfect.

Cu toate acestea insa, exista si exceptii, iar unele dintre cele mai noi dispozitive iPhone, ajung in service-urile care presteaza reparatii iPhone Bucuresti, din diferite motive. Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai cunoscute probleme ale dispozitivelor iPhone, si de ce ajung acestea intr-un service gsm.

1. Ecranul fisurat

Ecranele fisurate pot fi frustrante de utilizat si, in timp ce ar putea functiona bine in acest moment, exista un risc crescut ca telefonul dvs. sa devina brusc inutilizabil. Este mai bine sa il reparati mai devreme decat mai tarziu. Exista o serie de solutii de la kituri DIY pana la a va duce telefonul in magazinul Apple, dar apelarea la serviciile unui service unde se efectueaza tot felul de reparatii mobile ar putea fi cea mai buna modalitate de a duce treaba la bun sfarsit la un pret rezonabil.

2. Deteriorarea din cauza apei

Apa este cel mai mare dusman pentru bunurile electrice, iar iPhone-urile nu sunt diferite. Daca telefonul dvs. este scufundat in apa, puteti incerca cateva lucruri inainte de a va prezenta cu acesta in service! Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa stergeti excesul de apa de pe telefon. Nu incercati sa porniti telefonul, deoarece acest lucru poate provoca un scurtcircuit.

Apoi, puneti iPhone-ul intr-un bol de orez care va absorbi lichidul ramas si lasati-l acolo pana la 48 de ore. Daca va simtiti in fata provocarii, puteti incerca sa demontati telefonul si sa-l uscati din interior, dar acest lucru necesita o anumita abilitate si ar putea provoca deteriorarea suplimentara a telefonului.

Daca telefonul inca nu functioneaza, cel mai indicat ar fi totusi sa trimiteti dispozitivul intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, acolo unde cei mai buni specialisti vor remedia problema, sau va vor sugera inlocuirea telefonului, in cazul in care acesta nu mai poate fi reparat, sau daca reparatia in sine are un pret foarte mare.

3. Ecran blocat

Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme si, de obicei, este o problema destul de usor de rezolvat. Fie opriti telefonul si porniti-l din nou, fie incercati o resetare puternica tinand apasat butonul de pornire si butonul de somn / veghe in acelasi timp.

In cazul in care problema se repeta de mai multe ori, atunci probabil veti dori sa efectuati o resetare a dispozitivului, pentru ca iPhone-ul sa revina la setarile din fabrica. In acest fel, in mod normal problema ar trebui sa fie rezolvata. Daca insa problema persista, atunci trebuie sa va trimiteti telefonul intr-un service gsm. Specialistii vor depista atat cauza care a dus la aparitia problemei, cat vor si gasi cea mai buna rezolvare pentru a remedia problema ecranului bocat.

Acestea sunt asadar trei dintre cele mai cunoscute defectiuni pe care le pot avea dispozitivele iPhone. In ciuda faptului ca sunt scoase pe piata de catre Apple, un brand de top, si in ciuda specificatiilor tehnice impresionante, aceste dispozitive pot intampina diferite probleme.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…