Aplicatii pe care ar trebui sa le incerci si tu

0 Shares
0
0
0

Iata o lista cu aplicatii pe care chiar iti recomandam sa le incerci pentru ca sunt foarte interesante:

dynamicSpot

Una dintre cele mai atragatoare noutati ale ultimelor iPhone-uri este insula dinamica, trucul prin care perforatia din ecranul iPhone 14 Pro pare sa prinda viata pentru a ne arata notificarile. DynamicSpot face exact acest lucru, dar pe Android. DynamicSpot este una dintre cele mai bune aplicatii pentru a obtine insula dinamica a iPhone-ului pe Android, dand viata perforatiei camerei, mai ales daca este o perforatie centrata.

Aplicatia este gratuita, desi puteti debloca mai multe functii contra cost. In cazul in care telefonul tau cade si i se sparge displayul, nu e un capat de tara. Poti oricand sa gasesti un display iPhone sau pentru orice alt brand, atunci cand ai nevoie.

Beta-Maniac

Daca va place sa va jucati cu telefonul, probabil ca veti dori sa va inscrieti la versiunile beta ale multora dintre aplicatiile pe care le aveti instalate, pentru a primi cele mai recente noutati si pentru a le incerca inaintea celorlalti. Puteti face acest lucru manual din Google Play, dar Beta-Maniac face acest lucru foarte usor.

Aceasta aplicatie se conecteaza la aplicatia Google pentru a vedea cate dintre aplicatiile pe care le-ati instalat au un program deschis in Google Play si va anunta imediat ce sunt disponibile locuri, astfel incat sa va puteti inscrie.

Polarr 24fps

Poate ca stiti Polarr ca aplicatie de editare foto, dar recent a lansat si un editor pentru videoclipuri sub numele de Polarr 24fps, un editor video simplu cu ajutorul caruia se pot aplica filtre si ajustari personalizate de specialisti si utilizatori. Cu Polarr 24fps puteti personaliza un videoclip cu o simpla atingere, precum si sa faceti ajustari manuale, cum ar fi decuparea, ajustarea balansului de alb, a granulatiei si aplicarea de efecte. Este o aplicatie gratuita, desi unele filtre necesita un abonament premium.

Frost pentru Facebook

Daca va place Facebook, dar nu prea va place aplicatia oficiala Facebook, un client Facebook usor si open source ar putea fi o optiune buna. Frost For Facebook este o aplicatie care se bazeaza pe site-ul Facebook, dar cu unele optimizari pentru o experienta mai buna.

Pentru inceput, in timp ce aplicatia oficiala Facebook ocupa mai mult de 100 MB, Frost for Facebook are nevoie de mai putin de 10 Mb, iar in aplicatie puteti accesa diferitele sectiuni ale News Feed, Messenger, notificari si asa mai departe. Il puteti obtine pe Github.

Wombo

Wombo este una dintre aplicatiile de succes ale anului, care va permite sa va transformati fotografia intr-un scurt videoclip in care cantati pe diferite melodii. Rezultatul este foarte bun in cele mai multe cazuri, iar cand nu este asa, este adesea si mai amuzant. Adevarul este ca aplicatia Wombo pentru Android este un pic instabila, desi este de iertat pentru ca, daca reusim sa trecem peste toate bug-urile pe care le are, rasetele sunt garantate si, in plus, este gratuita si foarte usor sa iti creezi propriile videoclipuri scurte cu falsuri profunde, fara a fi nevoie sa iti creezi un cont sau sa te abonezi.

Expose

CDPR mai are inca un drum lung de parcurs pentru a rezolva problemele lui Cyberpunk, dar estetica jocului, cu neoni, glitch-uri si diverse distorsiuni, este aici pentru a ramane. Si o puteti aplica la orice fotografie cu ajutorul aplicatiei Expose. Expose este o aplicatie de editare a fotografiilor care utilizeaza procesarea bazata pe GPU pentru a obtine diverse efecte de glitch si flicker.

In total, veti gasi 23 de efecte si filtre diferite, impartite in diferite categorii, care va permit sa transformati fotografiile statice in mici clipuri video in bucla.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…