Care sunt jocurile de nelipsit de pe telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care te consideri un gamer, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei in calcul instalarea jocurilor direct pe telefonul tau. De cele mai multe ori este esential de stiut faptul ca in momentul in care te-ai decis sa instalezi jocuri, poti opta pentru clasicele gameplay-uri de pe PC sau poti sa optezi pentru jocuri complet gratuite, care sa fie in totlaitae pe placul tau.

In acest mod vei putea fi sigur de faptul ca intotdeauna vei avea la indemana o sursa de entertainment indiferent de locul unde te aflii cu exactitate. Printre cele mai populare jocuri pentru mobil se numara intotdeauna si:

  1. CandyCrush

CandyCrush este unul dintre jocurile cele mai popualre atat in randul tinerilor, cat si in randul persoanelor cu varste inaintate, datorita faptului ca este un joc care atrage si care reprezinta o modalitate perfecta prin care sa iti petreci timpul. Acest joc este ideal pentru oricine, deoarece nu prezinta anumite instructiuni ce pot fi greu de inteles.

In realitate, acest joc este unul destul de simplu, fapt pentur care inclusiv copiii il adora. Mai mult de atat, este important de mentionat si ca interfata este una extrem de placuta din punct de vedere vizual, iar din acest motiv multe persoane adora CandyCrush.

Totusi, trebuie intotdeauna mentionat si faptul ca acesta este unul dintre putinele jocuri care funcitoneaza perfect pe majoritatea telefonalor, indifernt de modelul acestora. De cele mai multe ori trebuie mentionat si faptul ca o astfel de aplicatie este perfecta atat pentru telefoanele vechi, cat si pentru prototipurile mai noi. In acest mod oricine se va putea bucura cu adevarat de ceea ce poate oferi o astfel de aplicatie.

  1. Puzzle

Jocurile tip puzzle sunt perfecte atat pentru adulti cat si pentru copii, datorita faptului ca intotdeauna pun la incercare imaginatia si inteligenta celui care joaca. In cazul in care te-ai hotarat sa faci puzzle-uri direct pe telefonul tau poti sa instalezi o aplicatie dedicata unui astfel de joc. De altfel, vei avea posibilitatea si de a alege imaginea care cosideri ca se potriveste cu gusturile tale.

Mai mult de atat, in fucntie de skill-urile tale vei putea intotdeauna sa setezi nivelul de dificultate si multe alte aspecte direct din setarile telefonului tau, in asa masura incat sa poti sa fii sigur de faptul ca te vei distra cu adevarat in momentul in care doresti sa realizezi anumite puzzle-uri. Nu veti putea juca acest joc pe un display zgariat, asa ca mai bine intrati pe inlocuire display Nokia.

  1. Minions

De altfel, cel mai indragit joc de tip running va ramne intotdeauan Minions, datorita graficii incredbilie, precum si datorita faptuli ca acesta este un joc ideal pentru toate varstele.

Chiar daca la o prima impresie pare un running destul de simplu, in realtiate este mult mai complex decat ai crede, fapt pentru care intotdeauna este esential sa iei in calcul ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare, in asa masura incat sa poti fi sigur ca vei trece cu succes peste toate levelurile, dar si peste toate obstacolele care iti vor aparea in cale.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…