Cauti un telefon bun?

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de smartphone cu siguranta atunci cand sunt in cautarea unui dispozitiv nou, se vor gandi doar la modele care apartin brandurilor de top, si asta deoarece stim cu totii ca aceste dispozitive sunt de o calitate superioara, si vor functiona mult timp la parametri optimi.

Ei bine, daca esti in cautarea unui dispozitiv bun, si care sa fie de la un producator de top, ai putea sa iti indrepti rapid atentia spre un model Samsung Galaxy A3, aparut pe piata in anul 2016, pentru ca este un dispozitiv care functioneaza perfect, si care nici nu costa foarte multi bani.

Alegand un astfel de telefon, in cutia dispozitivului vei gasi telefonul, un incarcator de perete, un cablu microUSB, cheita Sim, o pereche de casti stereo, dar si manualul care contine ghidul de utilizare.

Asadar, atunci cand iti alegi un astfel de telefon, vei gasi cam tot ceea ce ai nevoie pentru a-l putea utiliza in conditii optime, asa ca nu ar fi motive pentru care sa nu iti alegi un astfel de model.

In ceea ce priveste designul, trebuie specificat faptul ca un astfel de telefon are un ecran de 4.7 inch, si poate sa fie utilizat foarte usor cu o singura mana. Ei bine, chiar daca editia din anul 2016 a acestui telefon are un design atragator, are si cateva dezavantaje, si anumite probleme, care pot sa fie usor remediate la un service de reparatii Samsung, daca va fi cazul.

Un prim dezavantaj al acestui model il reprezita carcasa din sticla, pentru ca predispune telefonul la alunecari de pe suprafete plane, chiar si la o foarte mica atingere, astfel ca telefonul este foarte sensibil, insa daca te vei afla intr-o astfel de situatie neplacuta, cu siguranta expertii de la service vor remedia problema destul de rapid.

Referitor la ecran, acesta este foarte clar si luminos, fiind unul Super AMOLED, si mai mult ca sigur va atrage toata atentia. Pe langa gulorile incredibil de atragatoare pe care le are display-ul, acesta are o rezolutie de 720 x 1280 pixeli.

In ceea ce priveste sistemul de operare care este instalat pe un astfel de telefon, trebuie sa stii ca acesta este Android 5.1 Lollipop. Sunt utilizatori care sunt dezamagiti de faptul ca pe telefon nu este sitemul de operare Android 6.0 Marshmallow, care a fost lansat acum cateva luni.

Referitor la spatiul de stocare al acestui telefon, acesta este de 16 GB, din care aproximativ 11 GB pot sa fie folostiti de catre utilizator, insa daca iti descarci vreun joc de dimensiuni mari, sau daca ai o pasiune pentru fotografie si iti descarci aplicatii de modificare a pozelor, atunci cu siguranta acesti 11 GB se vor ocupa foarte rapid.

In ceea ce oriveste camera foto, aceasta face pozele de o claritate iesita din comun, astfel ca vei putea sa iti surprinzi toti prietenii de pe retelele de socializare cu pozele tale foarte clare.

Autonomia bateriei este un punct sensibil pentru multe telefoane, insa bateria acestui dispozitiv, folosit in conditii normale, va tine incarcata o zi. Chiar daca se putea si mai bine, se poate spune ca acest telefon are o baterie buna.

Una peste alta, tinand cont de aceste aspecte, se poate spune fara doar si poate ca daca vrei un telefon bun, poti alege un Samsung Galaxy A3.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…