Ce fel de tinute sa porti pentru ocazii speciale?

0 Shares
0
0
0

Momentul alegerii a ceea ce sa folosim pentru o ocazie speciala poate fi dificil si oarecum obositor, asa ca astazi vrem sa impartasim idei ca ce tip de tinute sunt ideale pentru diferite intalniri speciale care ne pot fi prezentate de-a lungul vietii.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l stiti este daca acest eveniment sau sarbatoare este in timpul zilei sau noaptea si ce fel de vreme exista in ce loc o sa se tina petrecerea, desi moda pentru acest moment depaseste conductele obisnuite care trebuie urmate ca faimosul “negrul este doar pentru zonele cu clima rece si pentru noapte”, este important sa cunosti acesti factori, astfel incat sa puteti defini ce tip de silueta si material va favorizeaza cel mai mult.

Daca petrecerea o sa se tina intr-un climat cald, incercati sa optati pentru fibre naturale, cum ar fi inul, bumbacul sau matasea (naturala), deoarece acestea va vor oferi o silueta mai fluida, iar compozitia lor va va permite sa transpirati calm, sa evitati poliesterul cu orice pret.

Dimpotriva, daca va aflati in zonele cu clima rece sau temperata, fibre precum satinul, panza creponata, sifonul sau organza sunt perfecte pentru articolele de imbracaminte putin mai rigide si structurate care, desi au un anumit procent de poliester, nu va vor provoca disconfort si va vor ajuta sa economisiti caldura.

In ceea ce priveste culorile potrivite, incercati sa utilizati culorile luminoase pentru zi si si cele intunecate pentru noapte, dar nu va faceti griji, le puteti combina si puteti avea un aspect foarte echilibrat si asa.

Acum, din moment ce am definit culorile, materialele si siluetele, va vom recomanda ce articole de imbracaminte sa utilizati pentru diferite ocazii. Vezi rochii Lauraolteanu.ro.

Ce rochie de petrecere ma favorizeaza in functie de corpul meu?

Pentru a sti cum sa alegi rochiile de seara in functie de corpul tau, este necesar sa evaluezi urmatoarele:

 Corp rotund

Daca vrei sa stii daca ai un corp rotund, trebuie doar sa evaluezi daca, in general, corpul tau este rotund, cu exceptia bratelor si a picioarelor; deoarece acestea sunt de obicei bine definite.. In plus fata de faptul ca talia este accentuata putin.

Cele mai bune rochii de petrecere pentru acest tip de corp sunt cele care evita sa atraga atentia asupra partii umarului sau care sunt foarte stranse. In acest caz, rochiile pentru petrecere de culoare simpla si deschisa, sunt cea mai buna optiune. De asemenea, cele care au linii verticale, sunt rochii excelente pentru persoanele plinute.

 Corp triunghiular

Acest tip de corp se caracterizeaza prin faptul ca are partea umerilor putin mai ingusta si mai subtire, in ceea ce priveste soldurile care sunt de obicei mai largi. In plus, atat fesele, cat si picioarele au un pic mai mult volum.

Pentru a obtine o mica ascundere a soldurilor largi, rochiile lungi si usoare sunt cea mai buna optiune. De asemenea, acele rochii elegante care au o croiala empire. Cel mai bun fapt dintre toate, este faptul ca acestea sunt rochii elegante, care vor spori frumusetea siluetei tale.

Corp dreptunghiular

Corpurile dreptunghiulare au o forma dupa cum sugereaza si numele; adica o linie atat in umeri, cat si in sold. In cele mai multe cazuri, talia este de obicei putin larga, iar sanii mici.

Cele mai bune rochii scurte de petrecere sau rochii de mireasa pentru acest tip de corp sunt cele care au tesatura fina si cateva imprimeuri. In plus fata de acele rochii pentru petrecerea de zi care au o curea mare. Cel mai bun fapt dintre toate, ele pot fi purtate ca rochii de seara, rochii de cocktail si te fac sa arati frumos.

Tipuri de rochii de seara

Pentru a face o alegere inteleapta de rochii de seara scurte pentru sarbatori, ar trebui sa te uiti foarte atent la urmatoarele:

Taietura

Este unul dintre factorii importanti atunci cand alegi rochii de seara elegante. Ideal este sa faci o alegere in functie de tipul tau de corp. In plus fata de luarea in considerare a inaltimii pentru rochiile lungi de seara. Cu toate acestea, daca sunteti inalta, aveti posibilitatea de a alege orice tip de lungime; in caz contrar, nu.

Culoare

Un alt lucru de care ar trebui sa tii cont in rochiile scurte de seara sau in rochiile pentru petrecerea de seara este culoarea. In acest caz, va recomandam sa luati in considerare tonul pielii. Desi rochia neagra va fi intotdeauna o alegere excelenta pentru rochiile de petrecere de seara, in prezent tonurile metalice si vii, cum ar fi rochia rosie, au reusit sa devina populare.

Machiaj

Pentru alegerea rochiilor simple de petrecere sau a rochiilor lungi de petrecere, trebuie sa tineti cont de modul in care va veti descurca. Iti recomandam sa alegi rochii de bal ieftine sau rochii de seara care sa se potriveasca cu tonul pielii tale.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…