Ce produse naturiste imunitate putem consuma?

0 Shares
0
0
0

In viata de zi cu zi, oamenii pot consuma diferite produse naturiste imunitate, pentru ca sistemul lor imunitar sa nu le joace feste. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre aceste produse naturiste imunitate. Unele dintre ele deja probabil le aveti in frigider, fara sa stiti de importanta lor.

Socul

Este un remediu popular vechi. Acest fruct este incarcat cu substante nutritive numite antioxidanti, si poate ajuta la combaterea inflamatiei. In unele studii de laborator, un extract din boabe pare sa blocheze virusurile gripale. Dar oamenii de stiinta avertizeaza ca este nevoie de mai multe studii. Cu siguranta aveti nevoie de o vaccinare anuala a gripei!

Iaurt cu continut scazut de grasime

Probioticele, gasite in iaurt si alte produse fermentate, pot usura severitatea racelilor. Cautati etichete care spun “culturi vii si active”. De asemenea, cautati vitaminele D adaugate. Studiile arata ca persoanele cu niveluri scazute de vitamina D pot avea mai multe sanse de a se raci sau gripa.

Spanac

Veti gasi o multime de substante nutritive in acest “super-aliment”. Una dintre ele este folatul, care va ajuta corpul sa faca celule noi si sa repare ADN-ul. Se bucura de asemenea fibre, antioxidanti precum vitamina C si multe altele. Mananca spanac prime sau usor gatit pentru a obtine cele mai multe beneficii.

Ceai

Simtiti-va liber sa alegeti alb, verde sau negru. Fiecare furnizeaza polifenoli si flavonoide impotriva bolilor. Acesti antioxidanti cauta radicalii liberi care le distrug celulele si ii distrug. Cofeina si cafeaua functioneaza la fel de bine.

Cartof dulce

Ca morcovi, cartofii dulci au beta-caroten. In corpul tau care se transforma in vitamina A, care risipeste radicalii liberi daunatori. Acest lucru ajuta la sustinerea sistemului imunitar si poate chiar imbunatati procesul de imbatranire.

Brocoli

Este usor de gasit la magazinul de produse alimentare, si este o baza imuna de stimulare. Veti obtine o multime de substante nutritive care va protejeaza corpul impotriva daunelor. Are vitaminele A si C si glutationul antioxidant. Adaugati la orice fel de mancare sau de top cu unele branza cu continut scazut de grasime pentru a rotunji o farfurie laterala.

Usturoi

Acesst aliment pe care cu siguranta il aveti in bucatarie face mai mult decat sa puna gustul alimentelor. Usturoiul poate ajuta la combaterea de infectii ale pielii datorita capacitatii sale de a lupta impotriva bacteriilor, virusilor si ciupercilor. Pentru a obtine avantajele, trebuie sa utilizati usturoiul in forma sa pura (catel de usturoi), si nu pulbere de usturoi. Un supliment de usturoi poate chiar ajuta la scaderea colesterolului.

Miso

Acest condiment traditional japonez, obtinut din soia fermentata, vine de obicei ca o pasta de sarat. Probabil ati avut-o intr-o supa, dar o puteti adauga si la sosuri. Are probiotice, (bacteriile “bune”) gasite in iaurt, unele alimente fermentate si intestinele tale. Deoarece va dau sistemului imunitar un lift, pot ajuta la combaterea diareei infectioase, precum si a altor tipuri.

Supa de pui

Exista o stiinta dificila in spatele remediului preferat al bunicii. Supa de pui din casa contine o substanta chimica numita carnosina care va poate proteja corpul de virusul gripal. Nu ai timp sa faci supa de la zero? Cercetatorii spun ca multe supe cumparate in magazin au acelasi efect.

Suc de rodie

Vechii egipteni au folosit acest fruct colorat pentru a trata infectiile. Pana in prezent, majoritatea cercetarilor moderne s-au concentrat asupra extractului de rodie, dar sucul poate ajuta organismul sa lupte impotriva bacteriilor si a mai multor tipuri de virusi, inclusiv gripa.

Ghimbir

Poate ca va place ghimbirul pentru gustul picant pe care o ofera mancarea asiatica. Sau pentru ca atunci cand il bei in ceai poate usura greata si varsaturile. Dar asteptati, putin si vedeti ca sunt mai multe motive pentru care acest produs este util. Acest aliment reprezinta o sursa buna de antioxidanti. Antioxidantii functioneaza cel mai bine in corpul vostru cand ii obtineti direct din fructe si legume.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de produse naturale pe care le putem folosi fiecare dintre noi (si pe care cu siguranta le avem deja in camara sau in frigider), si care sunt foarte utile dat fiind faptul ca ne ajuta sistemul imunitar. Exista insa chiar si siropuri realizate din produse naturiste care pot ajuta sistemul imunitar.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…