Ce probleme poate avea un HTC M8?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca fiecare persoana in momentul in care isi doreste achizitionarea unui telefon mobil inteligent, se gandeste sa isi cumpere cel mai bun smartphone, la cel mai avantajos pret.

Ei bine, pe piata sunt o multime de firme care produc astfel de dispozitive. Daca majoritatea doritorilor care isi permit isi cumpara telefoane performante produse de catre Samsung, Apple, Sony, LG, HTC, au aparut pe piata si o multime de producatori noi, despre care nu stim mare lucru, iar cumpararea unui telefon de la un astfel de producator poate sa fie o alegere riscanta.

Chiar daca lupta pentru suprematie pe piata telefoanelor mobile se da intre Samsung si Apple, totusi pe piata sunt si alti producatori care au telefoane mobile inteligente, de o calitate superioara, si care iti ofera cele mai bune performante la preturi cu mult mai avantajoase.

Dupa cum spuneam, din aceasta categorie de producatori de top, fac parte si cei de la HTC, care au multe modele de telefoane la preturi avantajoase, dar care au niste caracteristici tehnice superioare.

Din pacate pentru noi ca utilizatori, smartphone-urile sunt mult mai sensibile decat erau candva telefoanele, astfel ca putem intampina probleme de functionare a acestora foarte rapid din momentul achizitionarii lor.

Daca vorbim despre telefoanele HTC, aici un model mai cu probleme ar fi modelul HTC One M8. Ei bine, nu spune nimeni ca aceste telefoane nu sunt bune, doar ca pot sa aiba anumite probleme, insa in cazul unor defectiuni tehnice si nu numai, se poate apela la un service gsm care ofera reparatii Htc, iar problema sa fie remediata cat mai rapid.

Si daca tot vorbeam despre acest model de telefon, trebuie sa spunem ca acesta nu este prevazut cu Android Stock, dar are un senzor gravitational. Aici problema ar fi aceea ca anumite aplicatii nu se pot dezinstala. Se pot ascunde dar nu se pot dezinstala, iar daca nu se pot dezinstala cu siguranta vor ocupa din memoria telefonului.

O alta problema pe care o au aceste modele este reprezentata de durabilitate, pentru ca in cazul in care vei scapa telefonul pe jos, senzorul gravitational se poate defecta.

De asemenea multa lume se plange de calitatea ecranului in cazul modelului HTC M8. Daca se poate citi textul de pe ecran foarte comfortabil, in ceea ce priveste reproducerea culorilor, calitatea nu mai este aceiasi, astfel ca poti sa faci anumite poze iar acestea sa se vada sterse.

Desi in cazul acestui model de telefon se foloseste tehnologia “Ultrapixel” pentru camera foto, aceasta nu realizeaza fotografiile mult visate, iar din acest motiv foarte multi clienti sunt nemultumiti de aceste telefoane.

Chiar daca acest model de telefon poate sa intampine anumite probleme de functionare, asta nu inseamna ca telefoanele HTC nu sunt bune, dimpotriva sunt printre cele mai performante de pe piata si iti ofera un raport calitate – pret  foarte bun. Cu siguranta este recomandat sa iti cumperi un telefon HTC, si de ce nu chiar si acest model, pentru ca daca o persoana a avut anumite probleme cu telefonul asta nu inseamna ca toate sunt la fel.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…