Ce s-a discutat la ziua iPhone?

0 Shares
0
0
0

Evenimentul Apple a confirmat lansarea telefonului iPhone SE, un telefon de dimensiunile lui 5S care are dotari de 6S si rezulta de fapt o combinatie considerata drept cel mai puternic telefon inteligent compact.

iPhone SE a fost confirmat oficial. Cu un an in urma au fost vandute 30 de milioane de telefoane iPhone cu ecrane de 4 inch. Toti utilizatorii sau cei mai  multi dintre ei vor sa aiba dispozitive compacte.

Pentru unele persoane aflate la prima experienta cu iOS un model compact este cel mai bun. Acest telefon este foarte popular in pietele care sunt in curs de dezvoltare iar noile piese iPhone au o calitate exceptionala.

Asa cum am spus si mai sus acesta este prezentat drept cel mai puternic telefon inteligent care are un ecran de 4 ich disponibil telefonul este mai mare decat 5S si are procesor de miscare si o serie de alte tehnologii noi.

[adsenseyu1]

Camera integrata e de 12 mpx, iSight cu un procesor nou de imagine luat de la 6S. Pot sa se faca combinatii de imagini si pot rezulta imagii de rezolutie mare . Pentru pozele selfie facute pe lumina slaba sau difuza se poate lumina ecranul pentru a se obtine fotografii mai bune.

Telefonul are mai multe canale 4G si tehnologii cum ar fi Wifi Calling sau Volte. Telefonul suporta si Apple Pay si are toate tehnologiile inclusiv NFC.

iPhone SE costa in jur de 399 doari si modelul de 64 va costa 499 de dolari. Sistemul de operare iOS 9 e pe mai mult de  80 de procente din terminalele care sunt active in prezet si cea mai nou versiune a acestui sistem de operare este 9.3.

De asemena, Apple a confirmat oficial si toate zvonurile legate de aparitia unui IPad nou de 9,7 inch. Nu s-a mers pe varianta iPad Air ci pe varianta Pro cu un suport pentru stylus. Dotarile tehncie sunt similare cu Ipad Pro de 12 inch dar ecranul are forma calsica de la iPadul cu diagonala de 9.7 inch.

[adsenseyu1]

Pretul pentru versiunile stadard e de 599 de dolari si pentru spatiul de stocare mai mare platiti 749 de dolari si chiar 899 de dolari. Versiunile care au un modem G integrat si versiunile de baza sunt de 729 de dolari, 879 fiind pentru 128 Gb iar 1029 pentru 256 GB.

A fost anuntat Ceasul Apple Watch and TV. Ceasul a fost primul produs care a fost prezentat. Tim Cook a spus ca e cel mai bine vandut astfel de dispozitiv din lume. La acest eveniment au fost lansate numai curele noi de plastic, piele, nylon si alte materiale in culori diferite pentru a fi cat mai usor de asortat.

Ceasul a venit si cu un discount editia de baza fiind de doar 299 de dolari iar produsul nu aduce imbunatatiri considerabile.

Apple TV are si el vanzari bune. Au fost de fapt cele mai bune vanzari din istorie dupa ce a fost lansat noul model. In prezent sunt 5000 de aplicatii care sunt disponibile pentru TV. Oamenii folosesc aplicatia Siri pentru a cauta divesre informatii si in special continut video si au fost incluse o serie de biblioteci de continut.

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…