Cele mai distractive aplicati pentru smartphone si tableta

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile si tabletele sunt dispozitive de care avem cu totii nevoie in viata noastra datorita faptului ca acestea ne usureaza munca si viata in mod considerabil. Un smartphone sau o tableta Huawei pot reprezenta si o foarte buna sursa de enterteiment pentru fiecare dintre noi.

Acest lucru este posibil datorita aplicatiilor care pot fi instalate pe fiecare smartphone si pe fiecare tableta, indiferent ca discutam despre smarpthone-uri Android sau iOS; sau despre o tableta Huawei, Lenovo, Asus, Samsung, iar exemplele pot continua.

In randurile urmatoare puteti descoperi unele dintre cele mai fascinante aplicatii pentru enterteiment pe care le puteti instala pe dispozitivele mobile. Cititi pana la final pentru ca veti descoperi aplicatii pe care cel mai probabil in trecut nu le cunosteati.

Toate aceste aplicatii de divertisment va fac ziua si viata mai frumoasa, deci trebuie neaparat sa cititi.

  1. YouCam Fun

Va mai amintiti de perioada copilariei? Mai stiti cand mergeati in fata oglinzii din sufragerie si va strambati, scoteati limba sau faceati tot felul de gesturi amuzante? Nu-i asa ca au trecut foarte repede anii, iar acum va este dor sa mai faceti acest lucru?

Ei bine, YouCam Fun este aplicatia de care aveti mare nevoie in aceste conditii, pentru ca va ajuta sa va amintiti de acele momente.

Cu aceasta aplicatie puteti sa faceti click pe selfie-urile animate, puteti sa folositi diferite filtre foto live, puteti sa folositi aplicatia in combinatie cu aplicatia camerei 3D cu autocolante live. De-asemenea, puteti sa folositi fotografii vechi si sa le dati viata cu cele mai cool autocolante.

  1. SketchAR

Nu este niciodata prea tarziu sa puteti sa invatati ceva. Daca ati visat de foarte mult timp sa deveniti un mare artist candva, daca nu ati facut inca nimic in acest sens, puteti incepe acum. Aplicatia SketchAR este conceputa pentru a va ajuta sa faceti primul pas.

SketchAR este o aplicatie cu adevarat uimitoare , o aplicatie perfecta pentru a va cufunda in hobby-ul pierdut de mult, in timp ce uitati de stresul vietii.

Aceasta aplicatie are o multime de aplicatii super interesante, astfel ca va permite sa folositi tehnologia SketchAR 5.0 pentru a afla cum sa desenati. Daca sunteti profesionist, puteti folosi aceasta aplicatie cu scopul de a urmari schite pe orice suprafata dorita.

  1. MomentCam

Va plac emoticoanele? In aceste conditii cu siguranta aceasta este o aplicatie pe care o veti iubi si va veti distra foarte mult. Gratuita pentru utilizare, aceasta aplicatie vine cu urmatoarele caracteristici de baza:

  • Puteti sa faceti caricaturi din fotografii.
  • Va ofera posibilitatea sa creati emoticoane si desene animate amuzante.
  • Creati propriile emoticoane personalizate.
  1. iFunFace

Aceasta este o aplicatie conceputa pentru a face caricaturi si animatii hilare ale fetei tale sau ale animalelor de companie si ale prietenilor tai. Este o aplicatie distractiva care cu siguranta merita sa fie instalata pe orice smartphone sau tableta. Caracteristicile principale includ:

  • Posibilitatea de a crea animatii amuzante pentru dvs. sau pentru animale de companie sau prieteni.
  • Posibilitatea de a adauga sunet pentru a reusi sa creati videoclipuri cu adevarat amuzante.
  • Probabil cel mai important avantaj al acestei aplicatii, este acela ca nu este nevoie sa aveti cunostinte speciale pentru a utiliza aceasta aplicatie.

Asadar, acestea sunt 4 aplicatii super distractive, pe care cu siguranta indiferent de tableta Huawei sau de smartphone-ul detinut, merita sa le descarcati si sa le instalati. Va ajuta sa petreceti timpul intr-un mod distractiv.

In plus, vestea si mai buna in ceea ce priveste toate aceste aplicatii despre care am discutat in randurile anterioare, este ca toate acestea pot fi descarcate in mod gratuit din magazinul Google Play.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…