Probleme comune pentru modelel din seria Huawei P20

0 Shares
0
0
0

Huawei este unul dintre cei mai apreciati producatori de telefoane mobile inteligente de pe piata in clipa de fata. Acest producator vine in intampinarea utilizatorilor atat cu telefoane foarte scumpe, cat si cu modele ieftine, sau cu telefoane care au preturi medii.

Chiar daca a trecut ceva timp de cand au aparut pe piata, telefoanele din seria P20 de la Huawei, iar aici amintim modelele P20, P20 Lite si P20 Pro, in mare parte functioneaza foarte bine, mai ales daca sunt bine protejate de o husa Huawei si o folie de protectie display. Aceste accesorii pot fi achizitionate fie in acelasi timp cu telefonul, fie ulterior, de la un magazin gsm.

Utilizatorii care detin un smartphone din seria P20 de la Huawei, in general sunt multumiti de felul in care dispozitivele isi fac treaba si de cum functioneaza. Cu toate acestea insa, exista si unele exceptii, iar anumiti utilizatori sunt dezamagiti pentru ca telefoanele lor se confrunta cu anumite probleme. in continuare puteti descoperi cateva exemple.

Probleme Wi-Fi

In general, dispozitivele Android sunt susceptibile la a se confrunta cu probleme de conexiune, cum ar fi printre altele conexiuni Wi-Fi slabe si probleme de autonomie. In cazul in care intampinati aceasta problema cu unul dintre telefoanele Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, trebuie sa stiti ca exista o serie de cauze posibile, cum ar fi de exemplu depasirea limitei de latime de banda.

Cea mai buna veste insa este aceea ca aproape toate problemele legate de Wi-Fi pot fi rezolvate atunci cand opriti routerul timp de aproximativ 30 de secunde si il reporniti. Daca problema nu este rezolvata dupa ce efectuati acest truc, trebuie cel mai probabil sa accesati setarile Wi-Fi, sa uitati reteaua la care sunteti conectat in clipa de fata, si sa va reconectati ulterior pentru a imbunatati conectivitatea. Aceasta actiune este posibil sa rezolve problema de cele mai multe ori.

Reporniri aleatorii

Repornirile aleatorii este posibil sa devina destul de frecvente pe dispozitivele Android in aceste zile. De mentionat este fpatul ca aceasta problema a fost raportata de catre foarte multi utilizatori care detin un Huawei P20 Pro. Este de-asemenea important de adus la cunostinta faptul ca problema in majoritatea cazurilor este cauzata de o serie de factori, inclusiv de virusi si de malware.

Cea mai simpla solutie pe care o puteti urma in acest caz este aceea de a sterge partitia chache, si de a reporni telefonul. Daca acesta este virusat, acest truc nu va prea ajuta, iar ulterior urmeaza sa efectuati o resetare care sa va aduca telefonul la setarile din fabrica. Dupa ce faceti acest lucru, descarcati un program antivirus si instalati-l pentru a va asigura de faptul ca telefonul va este protejat.

Aplicatiile care nu raspund / Aplicatiile continua sa se blocheze

Cand unele aplicatii nu raspund pe dispozitivul dvs. Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, cu siguranta stiti deja faptul ca exista o serie de motive posibile. Problemele se refera de cele mai multe ori la aplicatii si, in cateva situatii dispozitivul poate cauza si problema.

Mufa pentru casti nu functioneaza

In momentul in care mufa pentru casti nu functioneaza, nu veti putea obtine un sunet de calitate de la casti si casca. Aceasta cu siguranta se poate dovedi a fi o experienta dureroasa atunci cand va place sa ascultati muzica, si cand mergeti la sala si va antrenati ascultand muzica.

Trebuie sa va asigurati de faptul ca aveti castile in stare perfecta de functionare, pentru a nu duce telefonul in service fara ca acesta sa fie defect, si castile sa fie de vina pentru problema. Verificati castile daca functioneaza la alt telefon, si verificati telefonul dvs. daca functioneaza cu alte casti. In aceste conditii puteti depista daca problema este de la casti sau de la telefon.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…