Cu ce se ocupa compania TIM?

0 Shares
0
0
0

Trustul de Instalatii Montaj (TIM trust) este o companie infiintata in anul 2006 si activeaza in domeniul instalatiilor in constructii. Un an mai tarziu de la infiintare, compania activeaza si in Germania, iar din 2009 si in Grecia, Republica Moldova, Franta si Marea Britanie.

Prin domeniul sau de expertiza, TIM le ofera clientilor o gama variata de servicii de reparatii pentru obiecte si instalatii sanitare, de incalzire, montaj si intretinere instalatii electrice. Tim utilizeaza energia regenerabila, avantajul acestui sistem costand in faptul ca aceste energii au un impact foarte redus asupra mediului inconjurator.

Acesta este si principalul motiv pentru care energiile regenerabile sunt atat de des utilizate in domeniul instalatiilor in constructii. Acestea se imbina perfect cu tehnologiile moderne specifice. Dupa cum bine stiti, energia regenerabila provine din surse naturale si sunt 100% regenerabile.

Un al doilea avantaj major al acestor energii regenerabile este reprezentat de faptul ca acestea nu depind de o locatie geografica specifica, nefiind limitate de cantitatea in care se regasesc. Scopul profesionistilor de la TIM este de a integra in cadrul metodologiei de lucru ultimele tehnologii si descoperiri in domeniu.

Domeniul instalatiilor in constructii este unul complex, iar materialele trebuie sa fie de cea mai buna calitate si nu trebuie facut rabat de la aceasta. Cu cat instalatiile sunt de cea mai buna, cu atat va asigurati de faptul ca acestea au o durata mai mare de viata si nu vor trebuie schimbate periodic.

Printre instalatiile electrice se numara: instalatii curenti tari, instalatii de legare la pamant, de protectie impotriva trasnetului, tablori generale si secundare de distributie, instalatii de putere si posturi de transformare, de iluminat interior, grup electrogen de interventie, instalatii de iluminat exterior, sisteme inteligente de control al utilitatilor aferente cladirilor, sisteme de detectie si alarmare in caz de incendiu, instalatii de ceasoficare etc.

Instalatiile de detectare si alarmare in caz de gaze si noxe au un rol vital in orice locuinta, avand in vedere ca aceste sisteme simple va pot salva viata.

De ce trebuie sa avem astfel de sisteme

Sistemele de detective va pot salva, la propriu, viata. In orice locuinta trebuie sa existe astfel de aparate si nu numai. Si sistemele antiefractie sunt foarte importante. Cand plecati in concediu si lasati locuinta goala, nici nu stiti ce repede puteti fi tinta hotilor.

Un astfel de sistem va ajuta sa va uitati in orice moment la locuinta voastra chiar si daca sunteti departe. Faceti o investitie in astfel de aparate, deoarece acestea isi gasesc utilitatea extrem de repede. Sunt foarte eficiente si chiar daca costa ceva mai mult, investitia se va amortiza in cel mult jumatate de an. Investiti in siguranta dumneavoastra si a familiei fara a va gandi la costuri, ci doar la beneficii.

0 Shares
You May Also Like