Culorile pietrelor pretioase

0 Shares
0
0
0

Stiati ca nuanta pe care o au unele pietre semipretioase semnifica ceva? Mai jos va explicam in amanunt ce semnifica culorile pietrelor seipretioase si de ce este important sa cunoastem aceste semnificatii.

Vom incepe cu verde. Este recomandat sa purtati verde de fiecare data cand vreti sa aveti rabdare si sa fiti indatoritoare, ca de exemplu ori de cate ori va intalniti cu soacra. Verdele reprezinta culoarea implinirea si genetozitatea si echilibrul. Cu toate acestea prea mult verde nu are cum sa strice.

Adaugati si putin galben, culoarea exprimarii propriei personalitati, in momentul in care trebuie sa va faceti sentimentele cunoscute. La serviciu verdele va ajuta sa luati cele mai rationale decizii. De asemenea, pietrele verzi au adepti si printre oamenii a caror cariera se bazeaza pe comunicare pentru ca el stimuleaza si creativitatea si ambitia.

Copiilor le place foarte mult verdele si deci educatorii, profesorii, invatatorii, pediatrii si bunicile sau mamele ar trebui sa petreaca mai mult timp cu copii si trebuie sa se imbrace in verde si sa poarte si accesorii cu pietre verzi.

Pe langa toate calitatile antistress, aceste pietre pretioase verzi au si virtuti terapeutice reale, smarlandele ne vindeca de insomnie si de hipertensiune arteriala, jadul limpeszeste mintea si are rolul de a stimula si puterea de concentrare, vindeca rinichii si bolile vezicii urinare.

Ambele pietre au rolul de a elimina sentimentele exagerate de posesivitate si de gelozie in relatiile de cuplu. Este recomandat sa purtati verde de fiecare data cand trebuie sa aveti rabdare si sa fiti indatoritoare.

Simbolistica indiana ne spune ca verdele este  o culoare a echilibrului si a armoniei. Energia culorii acestia se absoarbe de catre anahata, aceasta fiind chakra inimii ce influenteaza circulatia sangelui, inima si toate starile sufletesti. Cei care poarta verde au des tendinta de a iubi obsesiv.

Albastru se regaseste in pietre precum safirul, turcoazul, acvamarinul, etc.

Energia pe care pietrele pretioase o au influenteaza pozitiv abilitatile mentale si creativitatea dar si eneria lor care se absoarbe in chakra gatului. Ele aduc calm si comuniune dar si compasiune in relatii si inspira toleranta si generozitate. Safirele sunt unele din cele mai puternice si se recomanda oamenilor de afaceri petru ca se zice ca ele asigura de fapt si bunastarea financiara.

Va recomandam sa fiti atenti pentru ca safirele sunt purtate doar cu aviz din partea astrologului. In ceea ce prveste capacitatea de vindecare safirele sunt recomandate pentru a trata astmul, insomnia si nervozitatea, iar acvamarinul se foloseste pentru a trata afectiunile din cavitatea bucala si a gatului.

Pietrele cu nuante pale de albastru ajuta la relaxare in momentul in care sunteti tensionate. Turcoazul are rolul de a stimula gandirea logica si e recomandat sa il purtati de fiecare data cand aveti nevoie sa va exprimati clar si la obiect. Puteti purta aceste pietre si in momentul in care trebuie sa luati o decizie importanta.

Galbenul este culoarea care ne ajuta sa ne exprimam propria personalitate. El actioneaza asupra charei pexului solar. Pietrele galbene au rol detoxifiant si ne ajuta sa depasim momentele de extenuare maxima.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…