Cum alegeti cantarul pentru caini?

0 Shares
0
0
0

Cand cumparati un cantar pentru caini din banii dvs., trebuie sa cunoasteti raspunsul intotdeauna pentru urmatoarea intrebare: doriti un cantar cat mai ieftin pentru animale de companie care sa functioneze bine sau aveti nevoie de o precizie extrema si o calitate superioara a produsului, si optati pentru Digital Scale ADE PW501 for new born animals? Daca aveti nevoie de acesta din urma, va trebui sa platiti un pret mai mare, insa produsul isi merita banii pana la ultimul cent.

Cantarele de caine sunt la fel ca cainii: unele sunt mari, in timp ce unele sunt mici.

Dimensiunile de aici conteaza pentru ca cu cat este mai mare cantarul pentru animale de companie, cu atat este mai usor ca animalul dvs. sa stea pe el, si cu cat masura va fi mai precisa. Acum, nu doriti neaparat sau aveti nevoie de o scara cainilor de dimensiune veterinara pentru puii dumneavoastra nou-nascuti, de exemplu.

Orice veterinar va va confirma acest lucru, proprietarii de caini si crescatorii trebuie sa isi cantareasca cainele in mod regulat pentru a observa orice modificare brusca a greutatii care ar putea fi simptomatica a unei boli. Puii nou-nascuti ar trebui sa fie cantariti zilnic si trebuie sa urmeze o diagrama de greutate a catei.

Alegerea cantarului corect pentru caini

Incepeti prima data, cunoscand cand si cat de mult veti utiliza cantarul, iar mai apoi gasiti achizitia potrivita folosind lista de mai jos.

Pentru a cantari puii nou-nascuti? Mergeti cu o scara mica, cu o precizie la gram.

Pentru a cantari rasele mici? Mergeti cu o scara mica, chiar si una ieftina.

Pentru a cantari caini mai mari? Mergeti cu o scara larga, de obicei mai scumpa, dar mult mai buna in ansamblu.

Pentru a cantari animale mari si caini? Mergeti cu o scala veterinara care va va costa cateva sute de dolari.

Sa aruncam o privire mai jos asupra a ceea ce face o scara de caine alegerea potrivita pentru situatia dvs. specifica.

Dimensiunea si greutatea cainelui dvs.

Cantarele sunt dimensionate de la foarte mici pentru nou-nascuti pana la platforme uriase pentru practicile veterinare care, de asemenea, primesc porcii si alte animale.

Prin urmare, trebuie sa fii clar despre utilizarea pe care o vei face din aceasta scala: este pentru puii tai de pui, este si pentru cainii dvs. adulti sau cantarul va fi folosit si de vecinii si prietenii dvs.?

Multi oameni cumpara unul mic pentru ca doresc sa-si monitorizeze puii nou-nascuti, dar dupa doua luni, ei depasesc scara si trebuie sa cumpere un altul. Dimensiunea conteaza si nu subestimati acest lucru.

Toate cantarele au o greutate maxima pe care o pot procesa, asigurati-va ca alegeti unul potrivit, astfel incat cainii sa poata fi cantariti. De obicei, cantarele de caine mari vor putea suporta o greutate mai mare decat ar avea cainele dvs.

Greutate si Precizie

Cei mai multi dintre noi stiu ca de la cantarele de bucatarie ca avem nevoie de precizie la gram. Dar este diferit acest lucru pentru cantarele de caini: cu cat scara este mai mare, cu atat va fi mai mic de grame .

Ai putea sa investesti absolut intr-o scara larga, care este foarte precisa, dar nu va conta cu adevarat cand o sa-l folosesti. Indiferent daca cainele dvs. mare cantareste 37,85 kg sau 37,82 kg, nu va conta in general.

Cu toate acestea, precizia si coerenta sunt extrem de importante si multe scale de caini nu reusesc la aceste doua valori. Daca va cantariti cainele de cinci ori in decurs de zece minute, in mod normal, ar trebui sa obtineti aceeasi greutate mai mult sau mai putin. Multe scale vor prezenta diferente mari intre fiecare rezultat.

In general, cantarele mai mici tind sa primeasca caini cu foarte putin spatiu pentru a fi confortabili, prin urmare pozitionarea se schimba adesea si greutatea. Pe o scara mare a podelei, cainele poate ramane pe el cu multa usurinta, rezultand o masura mai fiabila.

Suprafata superioara

Suprafetele din cauciuc superioare sunt cele mai bune. Plasticul poate fi alunecos, mai ales atunci cand se ocupa cu caini speriati sau panicati sau cu pui.

Va recomandam sa optati pentru un cantar cu suprafata din cauciuc sau fara alunecare pentru a preveni orice accident in primele momente. Dupa un timp, cainii se obisnuiesc cu asta si de obicei sunt ok, dar pana atunci trebuie sa fiti atenti la fiecare miscare si sa ii mentineti intotdeauna ferm (fara a schimba greutatea pe scara, evident).

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…