Cum arata blugii ideali pentru femei?

0 Shares
0
0
0

In prezent, imaginea conteaza foarte mult, asa ca trebuie sa ne alegem foarte inspirati tinuta, pentru a iesi in evidenta intr-un mod pozitiv, de fiecare data cand vom pleca undeva de acasa.

Ei bine, in ceea ce le priveste pe femei, acestea de fiecare data isi vor indrepta mai intai de toate atentia asupra rochiilor elegante, pentru ca acestea le vor ajuta de fiecare data sa iasa in evidenta intr-un mod pozitiv.

Cu siguranta insa doamnele nu vor iesi de fiecare data din casa purtand o rochie eleganta, ba dimpotriva, vor imbraca rapid o pereche de blugi atunci cand vor iesi cu prietenele in oras, cand vor merge la film, sau cand vor pleca la cumparaturi.

Alegerea blugilor insa, de multe ori le va putea pune femeilor probleme, pentru ca acestia trebuiesc alesi, la fel ca si oricare alt articol de vestimentatie, astfel incat sa ascunda cat mai mult posibil imperfectiunile doamnelor, si sa le scoata in evidenta calitatile.

Tocmai de aceea, doamnele si domnisoarele vor trebui sa cunoasca mai multe detalii importante referitor la modul in care trebuie sa isi aleaga blugii.

Atunci cand vrei sa iti cumperi blugi dama, ar fi bine sa eviti sa iti alegi blugii foarte stramti. Se stie despre denim faptul ca este un material care se intinde usor, insa nu trebuie sa alegi o marime mai mica, cu gandul ca peste ceva timp aceasta iti va fi buna.

In momentul in care iti alegi o pereche de blugi confectionati din denim, ar fi indicat ca acestia sa fie stramti in zona fundului, pentru ca acesta va parea mai bombat. Chiar si in zona coapselor pot sa fie stramti blugii, insa in zona taliei acestia trebuie sa fie cat mai confortabili.

Culoarea blugilor conteaza foarte mult, asa ca trebuie sa tii cont de acest aspect. Daca te lupti cu cateva kilograme in plus, atunci indicat ar fi sa te orientezi spre o pereche de blugi de culoare neagra.

Lungimea blugilor reprezinta fara indoiala, un alt detaliu foarte important de care trebuie tinut cont. Daca de exemplu, iti cumperi o pereche de blugi mai lungi decat trebuie, ii poti scurta oricand la o croitoreasa, insa indicat ar fi sa nu iti alegi blugii mai scurti, pentru ca atunci nu se mai poate remedia problema.

Trebuie sa stii iarasi faptul ca si buzunarele din spate ale blugilor conteaza mult. Daca acestea nu sunt pozitionate in mod corespunzator, sau sunt prea mari, atunci fundul tau nu va arata bine in blugii respectivi.

In cazul unei siluete mar, ar trebui sa iti indrepti atentia spre o pereche de blugi evazati, in timp ce pentru o silueta para, se potrivesc de minune blugii care au talia joasa si buzunarele late.

In situatia in care fundul mare reprezinta o problema, sau bazinul este foarte lat, atunci trebuie precizat faptul ca buzunarele din spate sunt foarte importante. Ar fi ideal ca in aceasta situatie sa alegi o pereche de blugi evazati cu talie joasa, iar buzunarele sa fie cat mai apropiate posibil, si cusute cu linii vertical.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…