Cum cumparam o rochie de nunta?

0 Shares
0
0
0

Vrei sa arati absolut uimitoare in ziua nuntii tale, asa ca alegerea rochiei de mireasa potrivite este cheia. Indiferent daca optati pentru o rochie alba traditionala sau pentru un stil alternativ, doriti o rochie de nunta care va convine si va prezinta frumusetea.

Multe femei se simt coplesite de perspectiva de a alege o rochie. Cu atat de multe stiluri si preturi foarte diferite, poate parea descurajanta gasirea acelei rochii perfecte pentru dvs. La fel ca multe lucruri pentru nunta ta, alegerea rochiei potrivite implica o planificare atenta, luarea in considerare a gustului si limitelor tale individuale si rabdarea in timp ce cauti acea rochie speciala care te face sa stralucesti.

Alegeti o rochie A-linie pentru o forma de para sau o forma de mar a corpului. Unul dintre cele mai importante aspecte ale rochiei este potrivirea cu constructia noastra. Inainte de a merge la cumparaturi, ar trebui  sa va dati seama ce  cautati. Daca aveti un bust mic si coapsele si soldurile bine formate, ganditi-va la un design A-line.

Acesta are de obicei un corset potrivit, cu o fusta care se largeste usor din talie pentru a forma litera “A”.

Acestea functioneaza pentru majoritatea tipurilor de corp si sunt o alegere deosebit de buna pentru forma de para sau cu cineva care nu doreste o constructie stramta in zona de jos.

Puteti accentua mai mult talia dvs. prin alegerea unei rochii cu un element decorativ, cum ar fi o curea sau un jnur in jurul taliei rochiei.

Evitati o rochie care este groasa sau prea impodobita in jumatatea inferioara. Acest lucru va face soldurile si coapsele sa arate mai mari decat sunt.

Alegeti o rochie de sustinere pentru un tip de corp cu bustul mare. Daca aveti un bust mare, veti dori o rochie care sustine zona din partea de sus. Ar trebui sa luati in considerare o rochie cu un corset incorporat. Acest tip de potrivire va va da forma dorita si va preveni orice neplacere in ziua nuntii dvs.

Multe femei simt ca nu pot purta rochii fara bretele. Puteti purta totusi o rochie fara bretele, dar pentru a va face sa va simtiti mai confortabil in aceasta zi, asigurati-va ca se potriveste cu o esarfa.

O rochie cu gat patrat este o optiune excelenta pentru femeile cu sani mari, pentru ca va arata bustul fara a arata prea mult.

Alegeti o rochie imperiala pentru un tip de corp de dimensiuni mai mari. O rochie imperiala este similara unei rochii din linia A, cu exceptia faptului ca se prinde sub bust si curge pentru a face o linie A in lungime. Aceasta potrivire este foarte magulitoare pentru majoritatea tipurilor de corp si este o optiune buna daca nu doriti sa purtati o rochie stransa.

Desi rochiile imperiale sunt curgatoare, nu alegeti una care este prea mare sau are o multime de tesaturi in exces.

Alegeti o rochie care creeaza verticalitate pentru tipurile de corp mic. Evitati orice rochii care au orice tip de detaliere orizontala, cum ar fi ciorapi. In schimb, concentrati-va pe gasirea unei rochii care are elemente verticale, cum ar fi un decolteu, dungi verticale sau ornamente verticale.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…