Pietrele semipretioase lux si sanatate

0 Shares
0
0
0

Cercetarile moderne in ceea ce priveste cristalele si pietrele semipretioase spun, la fel ca si credintele ezoterice, ca bijuteriile facute din ele nu au numai rol estetic ci si rol vindecator.

In cazul in care stim cum sa le alegem pietrele ne pot transforma complet viata. Sigur fiecare din noi are acasa cel putin un sirag de margele din pietre semipretioase.

Chiar daca in general nu suntem superstitiosi este posibil ca la un moment dat sa fi avut impresia ca unele bijuterii ne fac sa fim bine pe cand altele chiar daca ne plac ne creeaza o stare neplacuta pe care nu putem sa o explicam.

Aceasta nu este doar o simpla impresie pentru ca specialistii spun ca pietrele sau cristalele pe care le avem pe noi si care sunt in contact direct cu pielea sau montate pe alte bijuterii de argint sau de aur au rolul de a ne influenta starea generala.

Cu cat sunt mai valoroase pietrele cu atat energia cosmica inmagazinata este mai puternica. In principiu toate pietrele au un efect benefic pentru organism, daca pietrele sunt purificate de energia negativa pe care au inmagazinat-o su care inca mai exista in campul energetic al pietrei din cauza ca a fost impregnata anterior.

Locurile unde s-a aflat o piatra, persoanele care au utilizat-o, toate evenimentele care au avut loc pe langa o piatra pretioasa se vor imprima in campul ei energetic si aceste impregnari din nefericire nu sunt de fiecare data benefice sau pozitive.

In prezent cristaloterapia este si ea o terapie alternativa de succes si un bun specialist in zona aceasta poate sa ne indice afectiunile pe care le avem tinand cont de culoarea pietrelor pe care le purtam.

Tot un astfel de terapeut ne va spune si care sunt cele mai potrivite pietre sau cristale pentru a trata astfel de probleme de sanatate. Spre exemplu, coralul sau rubinul isi vor pierde culoarea si stralucirea atunci cand persoana care le poarta sufera de anemie. Turcoazul va pali daca persoana care il are se afla intr-o stare fizica ori psihica proasta.

In cazul in care vrem sa alegem bijuteriile care sa aiba si un efect benefic asupra noastra va trebui sa luam in calcul unele elemente. Se spune ca nu noi ne alegem pietrele ci ca pietrele ne aleg pe noi.

Tocmai de aceea este recomandat sa dam curs atractiilor pentru anumite pietre ori cristale. In cazul in care o anumita piatra ne place de prima data cand o vedem ori ne capteaza in mod fulgerator atentia, inseamna ca aceasta este o piatra norocoasa.

In momentul in care tinem piatra respectiva in mana vom putea sa ii percepem incarcatura energetica si vom simti o stare de multumire si o stare de bine. In acest fel intuitia noastra se va adeveri.

In momentul in care ne procuram asemenea pietre este bine sa solicitam unele indicatii suplimetare si cu privire la modul in care piatra a fost prelucrata si sa incercam pe cat posibil sa ne ferim de pietrele iradiate. Iradierea e un proces cu ajutorul caruia sunt eliminate imperfectiunile de pe pietre.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…