Cum intretinem incaltamintea de piele?

0 Shares
0
0
0

Una din cele mai convenabile investitii pe care puteti sa le faceti este sa purtati incaltaminte din piele si totul devine si mai convenabil atunci cand gasiti de exemplu reduceri ghete din piele.

Sunt si cateva trucuri pentru a intretine in mod eficient toata incaltamintea din piele si care va ajuta sa va bucurati mult mai mult timp de perechile preferate de ghete sau pantofi si in acelasi timp sa le faceti sa arate permanent ca noi.

Curatarea pantofilor de piele se va face zilnic si cu mare atentie. Va recomandam sa utilizati doar produse naturale care sa lase pielea sa respire. Veti gasi in magazine produse de curatare care sunt destinate numai pantofilor din piele naturala.

Dupa ce ati terminat de curatat pantofii va recomandam sa aplicati si un ulei de nurca. Lucrul acesta va face ca pantofii sa para noi tot timpul. La magazinele de unde se pot cumpara produse consumabile auto veti gasi o pasta pentru curatat mainile care este foarte buna si pentru curatarea pantofilor din piele si care nu disturge pielea. Pasta aceasta nu are apa si elimina cu succes grasimea si uleiul de pe material.

La fel de buna pentru incaltamintea din piele este si guma de ester care va va fi foarte utila in momentul in care pantofii vor suferi mici accidente cum ar fi zgarieturile sau taieturile.

Aceste produse se vor absori in pielele si vor fi de asemenea si un camuflaj perfect. Guma de ester va reda pielii luciul si culoarea. In momentul in care afara ninge sau ploua va recomandam sa utilizati acele produse care vor proteja contra apei, a zapezii sau a petelor de sare.

Ceara este si ea recomandata in acest sens deoarece are proprietati impermeabile. In magazine puteti sa gasiti si alte produse care va vor ajuta tot in acest scop. In cazul in care se intampla ca totusi sa va umeziti pantofii puteti sa folositi un calapod pentru a ii ajuta sa se usuce mai repede. Nu lasati incaltamintea din piele aproape de sursele de caldura.

Ingirjirea ghetelor va face ca pielea sa ramana moale si elastica iar ele vor fi mult mai confortabile. Daca preveniti aparitia fisurilor din material veti proteja pantofii de agentii nocivi ce pot sa ii atace.

Lanolina poate sa fie perfecta pentru a face pielea mult mai moale iar uleiul de emu va restabili textura si  in plus are si o putere mare de patrundere.

Nu trebuie sa treceti cu vederea nici interiorul pantofilor. Utilizati ulei de arbore de ceai sau de eucalipt pentru a preveni deteriorarea si aparitia mucegaiului.

Pentru a intretine pielea lacuita sau pielea de caprioara in magazine sunt produse speciale. Nu utilizati produse care au consistenta cremoasa sau uleioasa pentru curatarea pielii de caprioara.

Pentru aceasta piele este suficienta de obicei o periere usoara pentru a elimina praful. Pentru curatare accentuata sunt sprayuri destinate doar acestui tip de piele.

Daca pantofii au nevoie de o reparatie serioasa nu ii aruncati pentru ca inca mai exista cizmari priceputi. Le veti prelungi viata si ii veti avea mult mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…