Ce alegi dintre un excavator si un buldoexcavator?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca esti antreprenor deja si este necesar sa alegi utilajele pentru firma de constructii pe care o detii, sau ca intentionezi sa incepi o afacere in acest domeniu de activitate, cu siguranta este foarte important sa stii ce utilaj este mai potrivit pentru nevoile afacerii tale, si ce trebuie sa alegi dintre un excavator de vanzare si un buldoexcavator de vanzare.

Inainte de toate, este important sa stii ca dintre cele doua utilaje de constructii, excavatoarele au dimensiuni mai mari in comparatie cu buldoexcavatoarele. Daca ai nevoie de un utlaj mare, pentru lucrari de amploare, atunci cel mai probabil vei opta pentru alegerea unui excavator de vanzare.

Asadar, pentru a face cea mai potrivita alegere, este foarte important sa stii raspunsurile corecte pentru urmatoarele intrebari.

  1. Ce tip de excavator se potriveste cel mai bine afacerii tale?

Fara doar si poate, inainte de a cauta un excavator de vanzare, este foarte important sa stii ce tip de excavator se potriveste cel mai bine activitatii pe care o desfasoara firma ta. Vei avea nevoie de un utilaj pe care sa il folosesti doar pentru un singur tip de operatiune, sau utilajul este necesar sa poata face fata cu succes mai multor sarcini?

Apoi, trebuie sa stii cate tipuri de activitati urmeaza sa efectueze angajatul care va folosi utilajul, si cate ore de functionare este necesar sa reziste excavatorul in ciclul de viata.

Fara doar si poate, trebuie sa te gandesti bine la aceste lucruri si sa ai cele mai bune raspunsuri, iar acestea iti vor fi de mare folos pentru a face alegerea corecta.

  1. Isi mentine puterea si stabilitatea pe santier utilajul?

In mod evident, un excavator bun este capabil sa ofere combinatia echilibrata intreputere si stabilitatea in timpul utilizarii pentru sapat si incarcare. Aici este important sa aveti la cunostinta faptul ca tehnolotia electro hidraulica de varf este deosebit de eficienta, ii asigura utilajului o mare putere, dar si o buna stabilitate. In plus, un utilaj care dispune de aceasta tehnologie consuma si putin combustibil.

Acesta este un mare avantaj atat in ceea ce priveste costurile, cat si in ceea ce priveste poluarea, pentru ca stim cu totii cat de mult polueaza noxele. In plus, utilajele de obicei elimina mai multe noxe decat masinile.

  1. Este nevoie ca utilajul sa se deplaseze?

Aceasta este o alta intrebare foarte importanta pentru care trebuie avut cel mai bun raspuns. In cazul in care este nevoie ca utilajul sa se deplaseze, atunci un excavator de vanzare pe roti este cu siguranta indicat nevoilor dvs.

  1. Cand este necesara intretinerea?

Nu exista utilaj de constructii care sa nu aiba nevoie de intretinere. Este important ca atunci cand alegeti un asemenea utilaj, sa respectati indicatiile producatorului. Este mai bine sa preveniti o defectiune decat sa fie nevoie sa o reparati. In plus, veti economisi si niste bani.

  1. Utilaj nou sau second hand?

Aceasta este o alta intrebare foarte importanta. Daca aveti un buget redus, atunci cel mai probabil va incadrati sa cumparati un utilaj second hand. Daca insa aveti un buget mare la dispozitie, atunci va puteti permite si un utilaj nou.

Asadar, acestea sunt cele mai importante intrebari pentru care este important sa aveti raspunsul daca aveti in plan sa va cumparati un excavator.

In schimb, daca aveti lucrari de o mai mica amploare, atunci este probabil sa alegeti buldoexcavatoarele. Acestea sunt utilaje mai mici in comparatie cu excavatoarele. Cu toate acestea, si un buldoexcavator poate efectua sarcini de lucru mari (mult mai mari in comparatie cu un mini excavator).

Se poate alege fara probleme un buldoexcavator pentru lucrari precum sapare, compactare, demolare, transportul materialelor si manipularea materialelor (chiar si busteni, materiale de constructii, pamant, nisip, etc.).

Se poate folosi de-asemenea acest utilaj si pentru forare, piconare, pentru a amenaja si a intretine terenurile, pentru a deszapezire si pentru alte activitati.

La fel ca si in ceea ce priveste un excavator de vanzare, trebuie sa stiti si daca aveti nevoie de un buldoexcavator, daca doriti un utilaj nou, sau daca alegeti unul second hand. In ceea ce priveste calitatea, un utilaj nou este mai recomandat.

In ceea ce priveste pretul insa, utilajele second hand reprezinta cea mai buna optiune. Daca alegeti un buldoexcavator second hand, este important sa va asigurati ca nu are orele de lucru date inapoi. In plus, va asumati si un risc, pentru ca este posibil ca un utilaj second hand sa cedeze dupa cateva zeci sau sute de ore de lucru. Poate insa functiona si cateva mii de ore.

Asadar, in mare parte cam acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand intentionati sa cumparati utilaje de constructii pentru afacerea pe care o detineti, sau pe care urmeaza sa o demarati.

0 Shares
You May Also Like
Terapii recomandate în psihologie

SanatateTerapii recomandate in psihologie

In psihologie, exista o varietate de terapii recomandate pentru tratarea diferitelor tulburari de sanatate mintala si pentru imbunatatirea…
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…