Cum iti poti alege machiajul preferat in functie de culoarea ochilor

0 Shares
0
0
0

Specialistii de la salon de machiaj Erato Beauty iti explica cum poti alege cel mai bun machiaj care sa se potriveasca cu nuanta ochilor tai.

Acesta este ghidul final pentru alegerea unor farduri de ochi care sa functioneze cel mai bine cu ochii tai si mentionam ca au trecut zilele in care singurele tale optiuni pentru machiajul natural al ochilor erau maro sau negru. Avem peste 30 de nuante de ochi la dispozitie si astfel te poti juca cu o multime de culorri si texturi pentru a obtine aspectul dorit. Cu toate aceste optiuni, poate fi dificil sa alegi cea mai buna culoare pentru ochii tai.

Privind  roata de culoare vei intelege care este cea mai buna nuanta de machiaj pentru ochi pentru a-i face sa iasa in evidenta. Vrei sa alegi o nuanta care se afla in partea opusa a rotii de culoare, deoarece contrastarea nuantelor va atrage atentia asupra ochilor. In plus, folosirea fardului cu textura (adica un finisaj metalic sau stralucitor) te va ajuta sa iti scoti si mai bine ochii in evienta. Acum ca stii elementele de baza, continua sa citesti pentru a afla ce nuante de machiaj vor arata cel mai bine cu culoarea ochilor tai.

Machiaj pentru ochi maro

Femeile cu ochi caprui au cea mai versatila culoare a ochilor. Prin urmare, pot purta aproape orice culoare pe ochi. Daca vrei sa obtii un aspect clar si natural, incearca un auriu profund sau bronz auriu. Pentru ochii care sa atraga atentia, alege machiajul in nuante reci precum carbunele sau argintiul. In sfarsit, adauga o nota de intensitate oricarui machiaj, cu negru.

Machiaj pentru ochi albastri

Portocaliu este opus nuantelor de albastru pe roata de culoare; prin urmare, daca ai ochi albastri, incearca tonuri portocalii, cum ar fi maroul bogat si caramiziul. In plus, nunatele de sampanie aurii, bronzul sau chiar bejul, vor scoate in evidenta aspectul luminos al ochilor tai. Un lucru pe care trebuie sa-l tii minte este dermatograful negru care poate arata prea aspru in combinatie cu ochi albastri, deoarece tinzi sa ai tonuri mai deschise ale pielii.

Machiaj pentru ochi verzi

Daca ai ochi verzi, rosul este nuanta opusa pe roata de culoare. Intrucat rosul nu este cea mai buna culoare pentru un aspect natural, iti recomandam sa folosesti farduri pentru ochi din familia roz sau nuante chiar mai inchise, cu precum bronzul, ruginiul si mahonul. De asemenea, poti opta pentru nuanta de ochi mov inchis pentru a ajuta ca tonurile verzi sau aurii din ochii tai sa fie vizibile. Asemanator cu persoanele cu ochii albastri, renunta la eyelinerul negru de preferat pentru o nuanta mai putin aspra precum carbunele, argintiul sau chiar violetul.

Ai nevoie de ajutor pentru a decide care dintre nuantele de machiaj arata cel mai bine pentru tine? Apeleaza la specialisti din saloane de cosmetica pentru ca ei stiu cel mai bine ce ti se potriveste. Recomandarea noastra este sa apelezi la make-up artisti cu experienta care iti vor prezenta toate culorile care ti se potrivesc.

0 Shares
You May Also Like
Terapii recomandate în psihologie

SanatateTerapii recomandate in psihologie

In psihologie, exista o varietate de terapii recomandate pentru tratarea diferitelor tulburari de sanatate mintala si pentru imbunatatirea…
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…