Prezentare smartphone LG V30S ThniQ

0 Shares
0
0
0

LG a anuntat lansarea smartphone-ului V30S ThniQ in 2018. Producatorul ofera telefonul LG V30S ThniQ cu ecran de 6 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998, 6 GB RAM si 128 GB stocare interna si procesor Octa-core, Quad-core 2,45 GHz Kryo, Quad-core 1,9 GHz Kryo.

LG V30S ThniQ este dotat cu Android OS v8.0 (Oreo) si o baterie Li-Po 3300 mAh, care nu se poate detasa.

LG V30S ThniQ este dotat cu Android OS v8.0 (Oreo), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. Dimensiunea ecranului V30S ThniQ este masurata in diagonala, de la colt la colt. Ecranul POLED de 6 inci al LG V30S ThniQ cu rezolutie de 1440 x 2880 px este capabil sa fie multitouch.

Memoria interna a LG V30S ThniQ (6 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (128 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil. In ceea ce priveste acest capitol, dispozitivul practic sta foarte bine, cel putin la memorie RAM, in conditiile in care nu exista multe smartphone-uri cu o memorie mai mare, nici acum in anul 2020.

Cat despre spatiul de stocare intern, desi este greu de crezut ca va fi ocupat, utilizatorii nu au de ce sa isi faca griji, in conditiile in care pot atasa un card de memorie acestui model de telefon.

Aparatul foto V30S ThniQ este echipat cu autofocus, la fel ca toate telefoanele Android de pe piata. Camera principala a V30S ThniQ are stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a contracara agitarea camerei.

Stabilizarea optica a imaginii este o necesitate pentru acei utilizatori care folosesc aceste telefoane mobile Lg pentru a filma, fara un trepied cu lentila lunga sau in conditii de vreme cu lumina scazuta.

Camera frontala a acestui model de telefon LG este de 5 MP, in timp ce camera principala are urmatoarele specificati: 16 + 13 MP, 4608 x 3456 px, focalizare automata, stabilizare optica a imaginii.

LG V30S ThniQ accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Dispozitivul, la fel ca majoritatea telefoanelor de pe piata, are incorporat un sistem GPS, dar si functia NFC (Near Field Communication). De-asemenea, dispozitivul are si radio FM incorporat, care este ideal pentru utilizatorii carora le place sa asculte radio online.

Bateria Li-Po 3300 mAh, care nu se poate detasa decat in service-urile gsm, insa in aceste conditii, se va pierde valabilitatea certificatului de garantie a telefonului. Cat despre capacitatea de 3300 mAh, aceasta este similara cu a altor smartphone-uri din aceiasi gama, si este suficienta pentru ca telefonu incarcat 100% dimineata, sa se pastreze incarcat cel putin pana la sfarsitul zilei.

La fel ca majoritatea telefoanelor mobile inteligente de pe piata din zilele noastre, si acest dispozitiv de la LG, este dotat cu diferiti senzori, precum accelerometru, barometru, busola, amprenta, giroscop, hol, lumina, apropiere.

Dispozitivul care este si dual sim, vine cu functii speciale in ceea ce priveste incarcarea, iar aici amintim atat faptul ca accepta tehnologia de incarcare rapida, cat si incarcarea wireless, care este prezenta doar pe smartphone-urile de noua generatie.

Acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii de prezentat in ceea ce priveste acest model de smartphone de la LG. Cu siguranta cei care isi doresc un dispozitiv la un raport calitate-pret atractiv, pot opta pentru acest smartphone LG.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…