Stopeaza sforaitul cu ajutorul clipsului Snorest

0 Shares
0
0
0

Somnul este o actiune esentiala a organismului, iar daca acesta nu este calitativ, intreaga stare de spirit este afectata. Din cauza lipsei de odihna pe parcursul noptii poti fi iritat, ai dureri constante de cap, poti dezvolta hipertensiune arteriala si toate activitatile pe care ar trebui sa le faci nu vor mai fi posibile. Snorest este remediul potrivit pentru ca somnul tau sa fie mai linistit si mai odihnitor.

De-a lungul timpului s-au dezvoltat o multime de boli si afectiuni care au diferite simptome la care nici nu te astepti. Printre acestea se numara si sforaitul care se poate datora depresiei, supraponderalitatii, consumului de alcool excesiv sau pozitiei incorecte a corpului in somn.

Cauzele respective pot duce la un sforait puternic ce te poate trezi din cauza intensitatii, chiar daca nu ai niciun coleg/a de camera. Pentru ca aceasta problema sa fie solutionata, a fost creat Snorest. Dispozitivul se aplica usor si ramane stabil in nas pe toata perioada noptii, indiferent de care este pozitia corpului in somn.

Prin folosirea clipsului poti uita complet de sforait si de lipsa odihnei. Somnul poate fi afectat si de nasul infundat pe baza racelii sau a alergiilor, dar Snorest este gata sa te ajute si in acest caz.

Punctele reflexogene aflate in regiunea septului nazal sunt stimulae si caile respiratorii sunt extinse cu ajutorul acestui clips. Chiar daca ramane fix in nas toata noaptea, dispozitivul este comod si poti dormi in orice pozitie. Se aplica usor, printr-o singura miscare, iar duzele sale de silicon se curata repede.

Snorest dispune de un filtru incorporat care curata aerul ce intra in tractul respirator. Problema sforaitului poate duce la insuficienta respiratorie in somn daca nu este tratata la timp. Prin utilizarea dispozitivului Snorest, poti respira prin nas si uscaciunea nazofaringelui este eliminata.

Clipsul impiedica bacteriile sa intre in tractul respirator, amelioreaza umflarea tesuturilor si reface membrana mucoasa. Asadar, Snorest poate elimina toate afectiunile cauzate de sforait. Somnul tau se imbunatateste, nu vei fi trezit de colegul/a de camera pentru a schimba pozitia de somn si astfel te vei bucura de o odihna optima.

Pune stop oboselii si cosmarurilor cu Snorest! Somnul tau este deranjat de cosmaruri si te trezesti cu dureri de cap? Clipsul antisforait este solutia acestor probleme. Fie ca muschii nazali sau ai gatului sunt slabi dezvoltati sau pur si simplu esti racit si nu poti respira pe nas, Snorest se poate utiliza in ambele cazuri.

Dispozitivul a fost conceput special pentru cei care isi doresc sa opreasca oboseala datorata lipsei somnului si sa nu puna in pericol relatia cu cei din jurul lor. Sforaitul este foarte deranjant si chiar daca nu este voluntar, poate fi marul discordiei unei conversatii.

Clipsul Snorest te ajuta sa inlaturi toate problemele nocturne din cauza sforaitului, iti aduce la normal relatia cu colegul/a de camera si iti imbunatateste calitatea somnului. Dispozitivul este remediul perfect pentru sforaitul care nu iti da pace. Aplica-l inainte de culcare si bucura-te de somnul odihnitor!

0 Shares
You May Also Like
Ce este o ecografie abdominala?

BlogCe este o ecografie abdominala?

Scanarile cu ultrasunete care mai sunt cunoscute si ca ecografii abdominale, utilizeaza undele sonore de inalta frecventa pentru…