Cum rezolvati problemele supraincalzirii dispozitivelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus?

0 Shares
0
0
0

Datorita capacitatii lor de a efectua mai multe sarcini si datorita aplicatiilor de inalta performanta, smartphone-urile sunt predispuse la incalzire. Dar acest lucru nu este unul pozitiv, mai ales pentru cei care si-au cumparat dispozitive iPhone 8 si iPhone 8 Plus sperand ca telefoanele vor functiona fara probleme si fara a fi necesar sa schimbe anumite piese telefoane.

Unii utilizatori ai iPhone 8 si iPhone 8 plus totusi au raportat ca dispozitivele lor se incalzesc in mod inutil, asa ca inainte de a merge in service pentru inlocuirea anumitor piese telefoane, pot urma cativa pasi care pot remedia problema. Sa vedem despre ce este vorba.

Investigati aplicatiile terta parte

Cele mai multe probleme legate de supraincalzirea smartphone-urilor sunt cauzate de aplicatii errant si va fi bine sa incepeti sa cautati o solutie la supraincalzire printre aceste aplicatii. Prima abordare care trebuie luata ar trebui sa fie sa porniti iPhone-ul in modul sigur si sa vedeti daca problema dispare. Pentru a porni dispozitivul in modul sigur, urmati pasii de mai jos:

  • Tineti apasat butonul de pornire si tasta de pornire a dispozitivului impreuna pana cand ecranul devine negru;
  • Imediat apare ecranul negru, eliberati ecranul initial in timp ce tineti apasata tasta de pornire pana cand apare sigla Apple;
  • Imediat dupa aparitia siglei, apasati tasta de crestere a volumului pana cand apare rampa de lansare.
  • Pasii de mai sus vor pune dispozitivul in modul sigur, o caracteristica care omoara toate aplicatiile terta parte din dispozitiv. Utilizati dispozitivul in acest mod timp de o ora sau doua.
  • Daca supraincalzirea se opreste, puteti fi siguri ca problema este cauzata de o aplicatie neprietenoasa. Urmatorul pas va fi acela de a detecta aplicatia defectuoasa, iar cea mai sigura modalitate de a realiza acest lucru este stergerea aplicatiei terta parte una dupa alta din cele mai recente aplicatii instalate.

Dupa stergerea acelei aplicatii care provoaca problema, dispozitivul ar trebui sa poata functiona perfect fara supraincalzire.

Stergeti memoria cache pe dispozitiv

Daca primul dvs. test indica faptul ca problema supraincalzirii in aparatul dvs. nu este cauzata de o aplicatie terta parte, urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa stergeti memoria cache. Acest proces este mai sigur decat mergerea la o resetare totala si ar trebui incercat mai intai. Pentru a sterge memoria cache in iPhone 8 sau 8 plus, urmati pasii de mai jos:

  • Mergeti la Setari;
  • Navigati la General;
  • Selectati meniul de stocare si iCloud;
  • Faceti clic pe optiunea Gestionare stocare;
  • Faceti clic pe Editati si selectati Stergeti tot.

Aceasta procedura va sterge tot memoria cache din dispozitiv si acest lucru poate rezolva problema supraincalzirii. Acesta a fost utila pentru o multime de utilizatori deja si este o masura mai putin drastica in comparatie cu o resetare totala din fabrica, care va sterge toate datele de pe dispozitiv.

Restabiliti dispozitivul la setarea din fabrica

Daca dupa stergerea majoritatii aplicatiilor dvs. terte pe iPhone 8 sau iPhone 8 plus si stergerea memoriei cache a dispozitivului continua sa se incalzeasca in mod inutil, este posibil sa fie timpul sa restaurati setul din fabrica.

Este recomandat sa creati copii de rezerva pentru iPhone 8/8 plus pe un computer, pe un hard disk sau pe un card SD extern, deoarece toate datele de pe dispozitiv vor fi pierdute dupa ce telefonul este restabilit la setarile originale.

Pentru a reseta din fabrica iPhone 8 sau 8 plus, urmati pasii de mai jos:

  • Porniti dispozitivul tinand apasata tasta de pornire pentru o perioada scurta de timp;
  • Mergeti la Setari;
  • Navigati la setarile generale;
  • Apoi, alegeti Reset si selectati optiunea “Stergeti tot continutul si setarile”;
  • Acum ar trebui sa vedeti avertismentul pentru a confirma;
  • Trebuie sa introduceti codul de acces daca vi se solicita;
  • In cele din urma, acceptati toate informatiile adecvate;

Odata ce ati revenit la setarea din fabrica, problema supraincalzirii ar trebui sa se opreasca. Daca problema persista, cu siguranta trebuie sa mergeti cu telefonul in service pentru ca cel mai probabil anumite piese telefoane functioneaza dezastruos. Specialistii vor depista cauza supraincalzirii si vor remedia problema.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…