Cum sa pariezi la bet 365 utilizand smartphone-ul sau tableta?

0 Shares
0
0
0

Cum sa pariezi  la bet 365 utilizand smartphone-ul sau tableta?Casa de pariuri bet365 a impresionat de fiecare data pariorii prin produsele si serviciile pe care le ofera, motiv pentru care pune de data aceasta la dispozitia iubitorilor de pariuri pe internet online posibilitatea de a paria la bet365 utilizand telefoanele mobile si tabletele ce ruleaza pe sistemul de operare Android.

Persoanele care doresc sa afle mai multe informatii cu privire la casa de pariuri pe internet online bet365 pot accesa site-ul www.pariuripeinternet.com, unde este prezentata o lista cu cele mai bune case de pariuri online.

Cum se instaleaza aplicatia Android marca bet365? Aceasta se instaleaza usor si nu este nevoie de o versiune de descarcare pentru a incepe sa pariati la bet365. Astfel, este o aplicatie rapida, usor de utilizat, ce ofera utilizatorilor un bonus special, pentru a-i incuraja sa parieze prin aceasta aplicatie de oriunde s-ar afla.

Unde se poate gasi aplicatia bet365 pentru Android?

[adsenseyu1]

Pentru a se inregistra cu ajutorul aplicatiei mobile la bet365 pariorii trebuie sa acceseze pagina de acasa a agentiei de pariuri si sa dea click pe Join. Dupa inregistrare, trebuie sa puna la favorite bet365.com, pentru a intra de cate ori se doreste. De asemenea, exista si un tutorial video care explica cum se pot plasa pariuri direct de pe telefonul mobil.

In ceea ce priveste cotele, acestea sunt la fel ca cele de care puteti beneficia daca va conectati de pe un computer. Fiind extrem de usor de utilizat, aplicatia Android bet365 poate fi utilizata cu usurinta de catre oricine doreste sa plaseze un pariu la aceasta agentie, fara sa fie necesara descarcarea celui mai nou software.

Astfel, aplicatia se actualizeaza constant, deoarece compania engleza aduce de fiecare data imbunatatiri, iar dintre dispozitivele cunoscute care permit utilizarea aplicatiei se afla Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Galaxy Note & Note 2 si Galaxy Ace, alaturi de HTC One S, HTC Wildfire, HTC Sensation si HTC Wildfire S.

In ceea ce priveste tabletele, dintre cele mai cunoscute care pot fi utilizate pentru aplicatia bet365 Android sunt urmatoarele: tablete Samsung Galaxy Tab si tab 2, in versiunile de 7 si 10.1 inci, cat si Google Nexus 7, alaturi de orice alta tableta conectata la internet.

[adsenseyu1]

Dupa cum se poate observa si pe site-ul www.pariuripeinternet.com, casa de pariuri pe internet online bet365 este una dintre cele mai apreciate, ce pune la dispozitia pariorilor posibilitate de a paria live, cat si numeroase tipuri de pariuri, alaturi de o interfata in limba romana, pentru a fi mai usor de utilizat de catre pariorii romani.

Datorita aplicatiei bet365 pentru Android, pariorii care detin tablete si smarphone-uri pot plasa pariuri la bet365 de oriunde s-ar afla, utilizand o platforma practica si usor de folosit, ce nu necesita descarcarea vreunui software, actualizarea fiind posibila in mod constant.

Totodata, indiferent de cum alegeti sa pariati, fie prin utilizarea aplicatiei bet365 prin Android, fie din fata computerului, va puteti bucura de bonusul oferit de aceasta agentie, alaturi de unele dintre cele mai bune cote, fiind o casa de pariuri pe internet online potrivita si pentru pariorii incepatori.

Alte stiri actuale :

1. Cotele de miercuri
2. România-Grecia 1-1 Visul frumos S-A TERMINAT!
3. bet365, locul 1 pentru al patrulea an consecutiv pe lista Power 50
4. CSU Ploie?ti are meci tare în Eurocup?

0 Shares
You May Also Like