Cum te poate ajuta un balansoar pentru bebelusi atunci cand bebelusul este agitat?

0 Shares
0
0
0

Copiii mici sunt adeseori agitati si au nevoie de un mediu care sa ii linisteasca. De aceea este important sa cumperi un balansoar care sa ii sustina sa aiba parte de clipe de liniste si de un somn odihnitor.

La BabyMatters.ro vei descoperi o multitudine de modele care sa te ajute sa faci alegerea corecta atat pentru copil, cat si pentru tine. Astfel, modelul Nuna Leaf Grow este usor de integrat in orice tip de decor al camerei, avand un design simplu si neutru.

O sa il poti folosi atat in camera copilului, cat si in living sau in alte spatii comune, unde vrei sa ai acces vizual la bebelusul tau.  Iata cum te poate ajuta un balansoar pentru bebelus care are nevoie de somn si care sunt principalele avantaje pe care le are:

 

  1. Un balansoar este locul perfect pentru joaca, iar modelul Nuna Leaf Grow vine echipat cu bara pentru jucarii inclusa

Un balansoar este un spatiu in care copilul se simte confortabil si in siguranta. De aceea este si locul perfect pentru joaca. Are inclusa o bara pentru jucarii unde poti pune mai multe tipuri de accesorii frumoase. Bebelusul si copilul mic o sa se joace si o sa se simta bine de oricate ori va folosi acest model de balansoar.

 

  1. Bebelusul tau poate adormi intr-un balansoar si se poate simti bine de oricate ori are momentele tipice de odihna

Somnul unui bebelus este important. Acesta doarme multe ore in fiecare zi pentru a se dezvolta corect si pentru a avea o stare de bine. Cresterea implica un program stabilit de somn si anumite ore de masa. Astfel, copilul tau o sa fie sanatos si o sa se simta bine zilnic. Poti sa ii oferi un somn linistitor cu ajutorul balansoarului Nuna Leaf Grow.

 

  1. Balansoarul are o miscare lina, inspirata din caderea unei frunze si il ajuta pe copil sa se linisteasca

Miscarea care a inspirat crearea modelului de balansoar Nuna Leaf Grow este cea a frunzei care cade. Astfel, totul se desfasoara lin, usor, calm. Copilul o sa poata sa se bucure de o miscare a balansoarului de aproximativ 2 minute dupa o singura atingere a parintelui. Nu necesita cabluri sau baterii.

 

  1. Balansoarul este util pentru bebelusi si pentru copii care au pana la greutatea de 9 kg

 

Balansoarul poate sa fire utilizat pentru o perioada lunga de timp. Poti sa il daruiesti copilului atunci cand este bebelus si pana la greutatea de aproximatv 9 kg, cand copilul merge. Balansoarul sustine pana la 60 de kg in total.

 

  1. Balansoarul iti ofera un mediu sigur pentru copilul tau mic si te ajuta sa ii daruiesti clipe de pace si armonie

Clipele de pace pe care le are copilul tau sunt pretioase. Balansoarul il ajuta sa se linisteasca si sa se simta bine de oricate ori il foloseste. Astfel, pe BabyMatters o sa poti achizitiona balansoarul pe care ti-l doresti.

0 Shares
You May Also Like