De ce sunt utile containerele pe santier?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca in momentul in care vine vorba despre containere santier, nu ne referim la acele containere din plastic care sunt folosite pentru a arunca deseurile, ci ne referim la alte containere, cu totul si cu totul diferite, si foarte speciale.

In aceste conditii, dat fiind faptul ca discutam despre santiere, locul in care se construiesc diferite cladiri mari, sau se construiesc drumuri si autostrazi, cu siguranta este nevoie de un spatiu special amenajati astfel incat proiectantii, dar si inginerii constructori sa isi poata desfasura activitatea.

Pe langa faptul ca inginerii si proiectantii isi pot desfasura activitatea in acele spatii special amenajate, ei pot ca din respectivele birouri speciale sa supravegheze atent modul in care se efectueaza lucrarea.

Atunci cand discutam despre aceste birouri ideale pentru ingineri si proiectanti, cu siguranta ne referim la containerele de santier, care pot sa fie folosite pe post de birouri improvizate, si de ce sa nu recunoastem, ele sunt foarte utile.

De ce? Pentru ca inginerii si proiectantii isi pot desfasura activitatea fara probleme intr-un asemenea container de santier, iar faptul ca acestea se pot transporta de la un santier la altul, face ca respectivele containere sa reprezinte o alegere ideala pentru constructori.

Referitor la aceste contaienere care se intalnesc pe santier, este foarte important de mentionat faptul ca ele sunt construite pe o structura cadru din otel usor, si au peretii exterior de tip panouri sandwich, placati cu tabla galvanizata care are o grosime de 0.50 mm.

Peretii acestor containere intalnite pe santier sunt izolati cu spuma polistiren de 50 mm, si sunt decorati cu lambriuri simple din PVC.

Un foarte mare avantaj pe care il au containerele care se folosesc pe santier pe post de birouri mobile, este acela ca datorita constructiei din structura de otel, ele sunt foarte rezistente.

Chiar daca au structura din otel, ele sunt suficient de usoare astfel incat sa poata sa fie mutate de pe un santier pe altul, si sa poata sa fie transportate fara probleme.

Despre aceste containere intalnite pe santier mai trebuie sa precizam un alt amanunt foarte interesant, si anume faptul ca ele vin cu diferite accesorii si dotari.

Majoritatea acestor containere sunt dotate cu canale pentru cabluri, cu prize cu impamantare si circuite separat, cu linii de iesire pentru iluminat, cu cabluri si instalatie de telefon, cu lampi de iluminat, si nu in ultimul rand, cu sigurante automate pentru fiecare circuit in parte.

Un detaliu foarte important referitor la containerele intalnite pe santier este acela ca ele se pot cumpara de catre constructori, insa pot sa fie si inchiriate pentru o perioada de timp mai indelungata sau mai putin indelungata, insa pana la urma tot achizitionarea lor este mai indicata.

Asadar, atunci cand vine vorba despre containerele de pe santier, ele sunt folosite pe post de birouri mobile pentru ca inginerii si proiectantii sa isi poata desfasura activitatea. Aceste containere santier se pot muta de la un santier la altul, si ce conteaza foarte mult, pot sa fie doar inchiriate, sau pot sa fie cumparate de catre constructori.

 

0 Shares
You May Also Like

BlogCe este vopseaua alchidica?

Cel mai de baza tip de vopsea pe care il intalniesti este cel din latex. Uneori poti intalni…
Ce este vata de sticla?

BlogCe este vata de sticla?

Vata de sticla este un material izolant format din fibre de sticla dispuse folosind un liant intr-o textura…
Ce este un codificator ?

BlogCe este un codificator ?

Daca utilizati Google pentru a cauta semnificatia a ceea ce este un codificator, veti gasi o mare varietate…