Evitarea greselilor in scrierea articolelor SEO

0 Shares
0
0
0

Importanta scrierii unor articole seo prin care sa creasca vizibilitatea online este de urmarit intotdeauna. Se pot face insa si greseli in redactare, pe care le precizam in continuare pentru a fi evitate:

–    lipsa de unicitate
–    lipsa de varietate
–    prea multe imagini si reclame
–    lipsa substantei
–    greseli de limba
–    lipsa link-urilor

Ce ar insemna aceste greseli?

In primul rand, unicitatea este un factor de baza. Un site ar trebui sa fie o declaratie de unicitate. Nu este bine sa se reformuleze ceea ce s-a scris de atatea ori pe Internet, pentru ca asa nu se obtine public pentru ceea ce desigur a mai fost citit. Pentru a deveni reper in domeniu, articolele trebuie scrise cu continut nou, original, de incredere si interesant.

Apoi lipsa de varietate se refera la a fi flexibil, a aborda din diferite unghiuri, pentru ca cititorii sunt diferiti, au pareri diferite, si deci nu vor citi un articol care are categoric doar o abordare, ci un articol care are perspective diverse.

Daca pe site sunt prea multe imagini si reclame, cititorul nu mai este interesat de continut, si prin urmare nu va mai citi deloc site-ul, exact ca reclamele repetitive de la TV care de obicei fac pe privitor sa schimbe programul.

Desigur, articolele care nu au substanta, sunt scrise fara a fi interesante nu vor capta interestul vizitatorilor online, pentru ca sunt irelevante, nu contin detalii atat de cautate de oricine pe Internet.

Greselile lingvistice, din punctul de vedere al scriitorilor cu pregatire corespunzatoare, nu trebuie sa apara niciodata in scrierea de articole seo, ganditi-va ca o carte de vizita ar fi incorect scrisa gramatical, dar face reclama si cel care o primeste nu o poate citi, este dezamagit, deci acea carte isi pierde valoarea mai repede, chiar daca continutul este relevant.

La fel si articolele, trebuie redactate corect gramatical, in orice limba, nu se mai pune in discutie, scrierea articolelor SEO in limba materna. Trebuie verificate orice erori.

Lipsa link-urilor este o problema care nu trebuie sa apara pentru ca se refera la activitatile desfasurate de clienti sau pe site-ul respectiv, si la atragerea de link-uri catre site. Se fac trimiteri catre alte surse, acest aspect inseamna diversitate, informatii multiple, credibilitate si ranking foarte bun.

Prin urmare, aceste greseli trebuie evitate pentru ca se poate ajunge la penalizarea, pe care nimeni nu o doreste.

Scriitorii de articole si companiile SEO acorda cea mai mare atentie scrierii articolelor SEO adecvate care sa respecte criteriile de baza, si prin care sa se obtina rezultatele dorite atat de catre cei care le citesc, cat si de catre cei care le scriu.

Este o munca intensa de documentare, de folosire a resurselor, dar tine foarte mult de originalitate, pentru ca doar asa se poate ajunge in topul cautarilor pe Internet.

Prin evitarea greselilor, prin perfectionare, prin folosirea personalului calificat, companiile SEO vor fi solicitate, iar clientii care folosesc articolele cele mai corect scrise, vor castiga rankingul de top.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…