Ghid despre portile dotate cu videointerfon

0 Shares
0
0
0

Ghid despre portile dotate cu videointerfonCand aveti porti automate va puteti gandi la echiparea lor cu accesorii potrivite pentru a va spori confortul.

Printre aceste accesorii se numara si telecomenzile pe care puteti sa le utilizati chiar si atunci cand va aflati in casa dar si videointerfonul care va ajuta sa determinati cine este persoana care va cauta fara sa mai fie nevoie sa iesiti din casa.

Citeste mai mult pe Gunter-Thore si veti gasi toate informatiile despre ce presupune o poarta automatizata si ce sisteme de securitate exista pentru aceste porti.

Echipamentele precum videointerfonul fac parte din categoria accesorii pentru portile automate si tot in aceasta categorie intra si tastatura cu cod in care vizitatorii pot tasta codul de siguranta, dar implica si un motor ce functioneaza pe baza unor comenzi audio. Rolul videointerfonului este sa va ofere siguranta in plus datorita faptului ca daca va aflati in casa va este mult mai usor sa vedeti cine va cauta si sa ii auziti vocea.

[adsenseyu1]

O camera video il va filma pe vizitator si se va conecta la un monitor aflat in casa oferindu-va astfel posibilitatea de a vedea si auzi in timp real cine se afla la poarta si care sunt intentiile cu care doreste sa intre in curte.

Pentru locuitorii casei se poate opta si pentru o tastatura care merge cu baterii si permite introducerea a pana la 9 coduri secrete pentru acces. Codurile vor fi protejate pentru a nu exista riscul ca un musafir nepoftit sau un vecin sa intre in curte fara sa aiba permisiunea proprietarului.

Toate produsele au si specificaii tehnice pe care trebuie sa le luam in calcul si veti putea lua cea mai buna decizie pentru un produs care sa se potriveasca nevoilor proprietarului si desigur pentru a va putea bucura de avantajele modelului ales.

Pentru interfoane vorbim in primul rand despre ecranele din casa, despre setari, despre posibilitatea de a personaliza volumul pentru o sonerie, culorile, volumul vocii sau luminozitatea, dar si posibilitatea de a alege tipul de sonere. Prin acest interfon puteti comunica pentru maxim 2 minute apoi apelul se va inchide automat.

[adsenseyu1]

Unitatile aflate in interiorul casei sunt confectionate din carcase de aluminiu pentru a proteja impotriva fortarii care va va feri de si de hotii cu planuri inventive. Dimensiunile unui interfon de exterior nu sunt foarte mari si atat volumul cat si unghiul din care camera va filma pot sa fie personalizate.

A avea un interfon nu inseamna ca atunci cand ajungeti acasa este necesar sa iesiti din masina si sa mergeti pana la el. Ceea ce da confortul pentru un astfel de sistem este telecomanda care printr-o simpla apasare a unui buton va deschide poarta si o va inchide.

Unitatea care se afla afara este construita din aluminiu si este protejata impotriva incercarilor de vandalism si prim urmare nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste intrarea prin efractie. Spre deosebire de ecranul din interior unitatea de afara poate sa functioneze si in conditii de mediu nefavorabile si chiar si la temperaturi foarte scazute. In cazul in care se apropie o iarna foarte geroasa nu trebuie sa renuntati la interfon.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…