In ce versiuni vine iPhone 12?

0 Shares
0
0
0

Noul telefon iPhone 12 de la Apple vine in patru versiuni diferite. Pentru comparatie: iPhone 11 a venit in trei modele, iPhone 11, Pro si 11 Pro Max. Pe de o parte, exista modelul clasic de iPhone 12 cu 6,1 inci. Pe de alta parte, versiunea tehnic mai sofisticata sub forma iPhone 12 Pro poate fi achizitionata si in aceeasi dimensiune.

Modelul Pro exista, de asemenea, cu un ecran de 6,7 inch sub numele de iPhone 12 Pro Max. Cel mai recent, Apple aduce iPhone minio versiune de format mic a modelului 12 cu doar 5,4 inci pe piata. Practic, in ciuda a patru versiuni diferite, exista doua tipuri diferite de dispozitive: modelele clasice iPhone 12 si 12 mini, precum si iPhone 12 Pro si Pro Max.

In timp ce tehnologia standard de calitate a Apple este incorporata in primele doua dispozitive Cele doua versiuni Pro dispun de inovatii tehnice, cum ar fi o camera suplimentara.

Toate modelele iPhone 12 beneficiaza de tehnologie 5G

Au fost multe speculatii in avans, acum este oficial: iPhone 12 va fi capabil de 5G, cu toate cele patru modele. 5G inseamna „a cincea generatie” – ceea ce se intelege este standardul de comunicatii mobile. Cu cat se dezvolta mai mult standardul radio mobil, cu atat este mai posibila transmiterea datelor. Pentru a explica: 1G descrie telefonia traditionala analogica.

Nu exista absolut nicio transmisie de date digitale aici. De la 2G, acest lucru sa intamplat cu doar 9,6 kbit/s. 3G reuseste sa 384 Kbit/s, 4G sau LTE transmite date la 300 Mbit/s. Cu 5G, sunt posibile viteze de pana la 10 GBit/s.

Cel putin in teorie; pe hartie, acest lucru inseamna ca puteti naviga pe web cu viteza fulgerului cu iPhone 12. Ceea ce suna foarte mult, arata foarte diferit in practica. Pentru a avea internet rapid, nu aveti nevoie doar de un iPhone 12 capabil de 5G, dar si infrastructura necesara.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu camera iPhone 12

Camera de pe toate modelele iPhone 12 s-a imbunatatit comparativ cu modelul 11. Exista camere de 12 MP in ambele modele de 12 si 11. Obiectivul unghi larg al iPhone 12 este totusi, mai sensibil la lumina la f / 1.6 – astfel incat imaginile sunt mai clare si mai luminoase. IPhone 12 si 12 mini au zoom digital, in timp ce cele doua versiuni Pro au zoom optic. IPhone 12 Pro are patru ori, 12 Pro Max chiar si un zoom de cinci ori.

Despre detaliile tehnice: Camera duala a iPhone 12 si 12 mini consta (asa cum s-a mentionat mai sus) intr-un obiectiv cu unghi larg cu o deschidere de f / 1.6 si OIS (stabilizare optica a imaginii), precum si un unghi ultra-larg obiectiv cu o sensibilitate la lumina de f / 2.4.

Modelele 12 Pro si 12 Pro Max au o camera tripla cu 12 MP fiecare si un obiectiv cu unghi larg (f / 1.6), un teleobiectiv (f / 2.0) si un obiectiv cu unghi foarte mare (f / 2.4). Concluzia este ca, mai ales cu modelele Pro, acest lucru creeaza fotografii impresionante, cu un nivel ridicat de detaliu si expunere ridicata.

IPhone 12 are aceste caracteristici de design de oferit

Probabil cea mai vizibila inovatie de pe iPhone 12 in ceea ce priveste designul sunt colturile distinctive. IPhone-urile nu au mai avut margini ascutite de la lansarea iPhone 5 in 2012 (cu exceptia iPhone SE din 2016).

Toate dispozitivele de la modelele 6 la 11 au colturi rotunjite. Cu decizia de a face marginile ascutite, Apple face un pas inapoi in directia vechiului design. In ceea ce priveste afisajul si camerele din spate, totul ramane la fel ca la iPhone-ul anterior 11. Atat crestatura din partea de sus a ecranului, cat si camerele din spate au ramas aceleasi. Camera frontala, senzorul de lumina si proximitate si Face ID se afla in umflatura din fata.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…