De ce sunt utile jucariile sexuale?

0 Shares
0
0
0

Jucariile sexuale sunt definite ca obiecte sau dispozitive folosite pentru stimularea sexuala sau pentru a spori placerea sexuala. Pe baza definitiei, nu sunt sigur de ce jucariile sexuale isi fac reputatia proasta si de ce sunt judecate gresit de catre unii oameni.

Definitia se traduce prin: „Jucariile sexuale va ajuta sa aveti placere sexuala mai buna decat aveti in prezent.” In ciuda acestei definitii nemaipomenite, unii oameni se aranjeaza in calea lor si refuza sa se gandeasca de doua ori la utilizarea jucariilor sexuale. Unii sunt sceptici cu privire la utilizarea jucariilor sexuale in relatiile lor.

In timp ce exista multe beneficii pentru utilizarea jucariilor sexuale, exista cinci care se remarca cu adevarat printre celelalte. Daca nu utilizati in prezent jucarii sexuale, veti dori cu siguranta sa le achizitionati de la magazinul Playlove.ro, dupa ce veti citi toate aceste beneficii. Daca folositi deja jucarii sexuale, atunci stiti despre ce este vorba. Asigurati-va ca continuati sa cititi pentru a putea descoperi beneficiile pe care le adaugati deja vietii dvs. sexuale.

  1. Performanta sexuala mai mare

Utilizarea jucariilor sexuale cu un partener va poate duce jocul sexual de la mare la fenomenal. Daca sunteti deja excelent in a oferi sex oral, adaugati un vibrator in mix pentru a va dezvolta jocul Incercati sa plasati perle anale vibratoare, astfel incat atunci cand partenerul dvs. este in interiorul vostru, vor simti si senzatiile de vibratie in plus.

Sansele sunt foarte mari sa aveti o fantezie, de a fi legat intr-un fel in timpul sexului. Investeste in niste catuse sau alte furnituri pentru a ajuta la satisfacerea acestei fantezii. In timp ce viata ta sexuala este deja excelenta, jucariile sexuale adauga senzatii suplimentare si iti cresc performantele sexuale.

  1. Orgasm mai rapid

Pentru multi, poate fi foarte frustrant daca partenerul termina inainte de a atinge punctul culminant. Daca tu sau partenerul aveti nevoie de un pic mai mult decat celalalt pentru a atinge punctul culminant, acesta poate ajunge sa puna efort pe relatia voastra.

Utilizarea jucariilor in timpul sexului poate ajuta la obtinerea mai rapida a orgasmului si poate ajuta un partener sa „se prinda” cu celalalt. Jucariile sexuale va ajuta sa ajungeti la orgasm mai repede, deoarece adaugati senzatii suplimentare in zonele dvs. cele mai intime.

Daca aveti probleme pentru a ajunge la orgasm fara stimulare clitorala, incercati sa adaugati partenerului dvs. un inel vibrator. Senzatiile suplimentare de pe clitorisul tau ar putea fi doar cantitatea de joc de care ai nevoie pentru a-ti atinge orgasmul mai repede. Nici partenerul tau nu se va plange de senzatiile suplimentare.

  1. Invata constientizarea sexuala

Aflati constientizarea sexuala folosind jucarii sexuale singure. Utilizarea singura a jucariilor sexuale va va ajuta sa va gasiti zonele erogene. Zonele erogene sunt parti ale corpului tau care au sensibilitate crescuta, cea mai evidenta fiind clitorisul tau.

Folosind jucarii sexuale singure, veti afla care zone erogene de pe corp au o sensibilitate mai mare decat altele. Nu incercati sa cautati pe web unde va sunt zonele erogene. Toata lumea are zone erogene diferite, iar acele zone care au o sensibilitate mai mica pentru anumite persoane, ar putea avea o sensibilitate mai puternica pentru tine.

  1. Bucurari sexuale imbunatatite

Va place deja sexul, dar jucariile sexuale va ajuta sa treceti peste bariera dintre sexul bun si sexul fara cuvinte. Indiferent daca folosesti jucarii sexuale singure sau cu un partener, sigur veti beneficia de o placere sexuala sporita.

Cand utilizati jucarii sexuale pe partenerul dvs., va veti bucura, de asemenea, de mai multe bucurii sexuale. Te porneste cand vezi cat de rau te vrea partenerul tau, asa ca nu crezi ca trebuie sa folosesti jucarii doar pentru a experimenta o placere sexuala sporita.

O modalitate de a folosi jucariile sexuale pentru o bucurie sexuala sporita este in timp ce cobori pe partenerul tau; plaseaza un vibrator pentru oua sau un alt vibrator de telecomanda in interiorul tau si permite-i partenerului sa controleze telecomanda.

Vei experimenta o placere sexuala sporita, in timp ce partenerul face acelasi lucru in timp ce te pacaleste. Adu jucarii sexuale in dormitorul tau pentru a oferi placere sexuala imbunatatita pentru multe nopti viitoare.

  1. Imbunatateste relatiile

Unii parteneri cred ca, aducand jucarii sexuale in dormitor, „nu veti mai avea nevoie de ele.” Daca va bucurati deja de jucariile sexuale cu partenerul dvs., veti intelege ca nu este cazul. Utilizarea jucariilor sexuale cu un partener nu este o forma de inlocuire, ci o modalitate de a-ti sustine jocul sexual.

Daca jucariile sexuale iti pot duce viata sexuala la un alt nivel si iti pot oferi atat tie cat si partenerului satisfactii mai mari, de ce nu le folosesti deja? Permiteti jucariilor sexuale sa va imbunatateasca viata sexuala si oferiti jocului dvs. sexual performanta mai mare.

Jucariile sexuale dupa cum se poate vedea, va ofera o serie importanta de beneficii, asa ca nu mai stati pe ganduri. Indreptati-va atentia spre magazinul Playlove.ro, pentru a va alege cele mai interesante jucarii sexuale.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…