Incarcare iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X

0 Shares
0
0
0

Inca de la scurt timp de la aparitia pe piata a terminalelor iPhone 7 si Phone 7 Plus, cei mai multi dintre fanii Apple, deja asteptau lansarea terminalului iPhone 8, insa acesta nu a aparut singur pe piata, ci insotit de modelele iPhone 8 Plus si iPhone X.

Aceste terminale au fost asteptate cu sufletul la gura de catre toti fanii Apple, iar din punct de vedere al designului, dar si din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al performantelor sunt cele mai reusite terminale iPhone de pana acum.

Ele au venit cu o anumite lucruri noi, printre care si incarcarea wireless, asa ca acum poti cu un incarcator iPhone 8 wireless sa iti incarci terminalul dupa aceasta tehnologie. La fel se pot incarca si celelalte doua modele scoase pe piata de catre Apple in aceiasi zi cu modelul iPhone 8.

Totusi, specialistii care au realizat anumite teste, considera ca acest sistem de incarcare wireless, care este posibil in cazul terminalelor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X este complet inutil.

Toti utilizatorii care si-au cumparat un asemenea smartphone, in cazul in care isi doresc sa se poata bucura cat mai rapid de un telefon cu bateria incarcata complet, ar trebui sa isi indrepte atentia spre incarcatoarele originale ale terminalelor, sau spre incarcatoare compatibile care sa aiba puterea de 29 W.

Aceasta varianta este fara doar si poate cea mai indicata, pentru ca este si cea mai rapida varianta, astfel ca un terminal iPhone 8 Plus se incarca in aproximativ doua ore, iar in aceiasi perioada se poate incarca si un terminal iPhone X, pentru ca aceste modele au baterii de o capacitate similara.

In cazul in care se foloseste un asemenea incarcator iPhone pentru incarcarea unui model iPhone 8, atunci trebuie precizat faptul ca telefonul se va incarca mult mai rapid, datorita faptului ca si capacitatea bateriei este mult mai mica decat in cazul celorlalte doua modele amintite anterior.

Asadar, dupa cum se poate observa, un incarcator iPhone original, care are o putere de 29 W, incarca un terminal iPhone 8 Plus sau un terminal iPhone X in aproximativ doua ore, pe cand, in cazul in care s-ar opta pentru un incarcator wireless pentru exact aceleasi doua telefoane, acestea in timp de doua ore s-ar incarca undeva pana in maxim 48%.

Putem spune ca practice, intre incarcarea wireless standard si incarcarea wireless de 7.5 W nu sunt diferente simtitoare, iar ambele tipuri de incarcatoare wireless sunt mult mai lenese decat incarcatoarele standard, cu care terminalele vin la cutie.

Se spune, si fanii Apple asteapta cu mare nerabdare momentul in care terminalele iPhone se vor putea incarca foarte rapid cu un incarcator wireless, insa pana atunci, tinand cont de timpul de incarcare necesar pentru un terminal iPhone cu un incarcator wireless care se gaseste acum pe piata, putem spune ca aceste incarcatoare sunt mai mult o fita decat o necesitate.

In schimb, terminalele cu sistemul de operare Adroid premium, se incarca mult mai repede folosind incarcatoare wireless.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…