La ce probleme sa te astepti de la un iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

La ce probleme sa te astepti de la un iPhone 6?De la un iPhone 6 te poti astepta si la probleme, nu numai la o perofmanta extraordinara. Pentru ele, poti recurge la reparatii iPhone Bucuresti, iar rezultatele se vor vedea imediat.

Nu poti anticipa tot ceea ce se poate intampla cu iPhone-ul tau. Este posibil ca acesta sa se defecteze din cauza modului in care il intretii sau sa aiba probleme inca din faza de fabricatie, iar atunci cand ajunge la tine sa nu stii ca ele exista.

Defectiunile pot sa apara si in urma transportului, caci, desi telefonul are o cutie corespunzatoare, manevrarea acestor produse de catre transportator se poate lasa cu urmari neplacute asupra lor. Este clar insa ca despre orice tip de reparatii iPhone Bucuresti ar fi vorba, acestea sunt posibile acum, iar piesele se pot gasi cu usurinta in mediul online.

Afisajul noului iPhone 6 nu a functionat nici el ireprosabil intotdeauna, iar unii utilizatori s-au plans de faptul ca acesta nu ar reactiona asa cum trebuie la toate comenzile. Atunci cand pe ecran apare tastatura in modul portret, unele butoane nu ar functiona nici ele asa cum ar trebui. Resetarea tuturor setarilor smartphone-ului este una dintre solutiile posibile. Ea implica reintroducerea parolelor necesare, schimbarea wallpaper-ului si configurarea de la zero a senzorului de amprenta.

[adsenseyu1]

Probleme au fost semnalate si cu camera foto a telefonului celor de la Apple. Printre acestea se numara amestecarea culorilor, ea fiind cauzata de programul dedicat acestei optiuni. Aceleasi probleme au aparut si in cazul modelului precedent, iPhone 5S.

In plus, la pornirea programului camerei foto a modelului iPhone 6, in unele cazuri s-a constatat ca ecranul se innegreste brusc. Alti utilizatori au constatat ca dupa ce fac fotografii, ele sunt orientate in mod gresit.

Acest nou model de iPhone se poate intrerpe brusc, fara niciun motiv clar. In timpul pornirii lui, alti utilizatori au avut neplacerea de a vedea telefonul inchizandu-se si pornind alternativ. La intrarea inntr-o aplicatie, iPhone 6 poate afisa uneori pe ecran un fond rosu sau albastru. Acest lucru se intampla cu predilectie la telefoanele cu afisaj mai mare, iar de vina se pare ca ar fi memoria flash a acestui tip de dispozitiv.

[adsenseyu1]

Problema se poate remedia cu ajutorul unei actualizari a programului de operare iOS. Daca ea persista, atunci telefonul trebuie dus la o reprezentanta a producatorului pentru constatare. Nu in ultimul rand, modelul iPhone 6 prezinta si probleme ale carcasei.

Marginea acesteia isi poate pierde culoarea initiala intr-un interval scurt de timp. Carcasa are margini din plastic, acest material fiind necesar pentru a asigura receptia unui nivel bun al semnalului de telefonie.

In trecut, unii utilizatori au semnalat aceeasi problema dupa ce au tinut telefonul intr-un buzunar ingust al pantalonilor. Ea nu este limitata doar la iPhone-uri, fiind semnalata si pentru un alt telefon, asa cum este HTC One X. Pentru a o preintampina, pune-i telefonului tau o husa de protectie, ea avand si avantajul de a-ti apara iPhone-ul de zgarieturi si crapaturi ale ecranului.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…