Motive intemeiate pentru a cumpara un calculator refurbished

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti inlocuiesti vechiul calculator de acasa, mai mult ca sigur te vei gandi la mai multe calculatoare performante, pentru ca este evident faptul ca vrei ceva mult mai performant decat ceea ce ai in prezent.

Ei bine, daca inca este functional calculatorul tau, atunci trebuie sa te gandesti mai intai de toate ce motive ai pentru a-l inlocui pe acesta. Deasemenea trebuie sa stii din start ce asteptari vei avea de la calculatorul pe care urmeaza sa il cumperi, pentru a nu avea surprize neplacute pe parcurs.

Dupa ce vei cunoaste aceste doua detalii, va trebui sa iti stabilesti un buget care sa iti permita sa iti alegi un model cat se poate de performant. Cu cat ai mai multi bani, cu atat sansele sa gasesti un calculator mai performant, sunt mai mari.

Asadar, daca bugetul iti permite, poti sa iti indrepti rapid atentia spre un calculator foarte performant de pe piata, in ciuda faptului ca acesta poate sa coste destul de multi bani. Ei bine, si daca vei cauta cu mai mare atentie, vei gasi o multime de echipamente performante, la preturi foarte atractive.

Cea mai noua categorie de calculatoare si laptopuri de pe piata de la noi din tara, cuprinde laptopuri si calculatoare refurbished.

In momentul in care acestea au aparut pe piata din Romania, nu s-a prea inghesuit lumea sa le cumpere, deoarece nu toata lumea avea incredere in astfel de produse. Foarte multi utilizatori confundau de fiecare data echipamentele refurbished cu echipamentele second hand.

Tocmai din acest motiv foarte multa lume prefera calculatoarele noi, in ciuda faptului ca preturile acestora erau destul de mari comparativ cu preturile calculatoarelor refurbished.

Ei bine, odata cu trecerea timpului, lumea a inceput sa inteleaga ce inseamna refurbished, astfel ca din ce in ce mai multi utilizatori si-au indreptat atentia spre aceste calculatoare.

Tinand cont de faptul ca ele sunt reconditionate de catre producatori, dupa care sunt repuse in comert, se merita sa alegi un astfel de calculator, pentru ca acesta va fi cel putin la fel de performant precum un calculator nou.

Un alt motiv datorita caruia se merita sa cauti un calculator refurbished il reprezinta faptul ca poti sa cumperi calculatoare de ultima generatie, de la firmele de top de pe piata, la preturi mult mai mici decat ar fi pretul initial al acestora in magazin.

Faptul ca aceste echipamente vin de fiecare data cu Windows-ul instalat este iarasi un motiv intemeiat sa iti cumperi un calculator refurbished, care pe langa aceste avantaje, mai beneficiaza si de o perioada de garantie care poate sa ajunga pana la 5 ani, iar in cazul anumitor calculatoare, perioada de garantie poate sa fie pe viata. In acest caz, si daca ti se va strica echipamentul, nu vei avea motive de ingrijorare.

Deci, acestea ar fi cam cele mai intemeiate motive pentru care trebuie sa iti indrepti atentia spre categoria de calculatoare refurbished.

Nici ideea de a opta pentru un model second hand nu ar fi una rea, asta in conditiile in care nu vei solicita foarte mult echipamentul.

0 Shares
You May Also Like
Despre realitatea virtuala

BlogDespre realitatea virtuala

Nu stim aproape nimic despre efectele pe termen lung ale realitatii virtuale asupra copiilor si asta ii ingrijoreaza…