Motive pentru care ai nevoie de asigurare de calatorie

0 Shares
0
0
0

Atunci cand planuiesti o calatorie, cauti mereu informatii despre destinatie, zboruri si cea mai convenabila cazare pentru tine? Gandindu-se la problemele care pot aparea atat inainte, cat si in timpul calatoriei, asiguratorii ofera diferite tipuri de asigurari de calatorie pentru a ajuta calatorul cu acestea si pentru a acoperi cheltuielile implicate in rezolvarea acestora. V-ati gandit vreodata sa achizitionati vreunul?

Chiar stiti de ce va poate beneficia acest tip de politica?

Acestea sunt motivele pentru a incheia o asigurare de calatorie

Asigurarea de calatorie te ajuta in cazul unor evenimente neprevazute in timpul calatoriei, dar si inainte de a pleca. Probleme de sanatate, cu bagajele, cauze care te impiedica sa faci calatoria … Pe scurt, exista multe motive pentru a dobandi acest tip de politica.

  1. Protectie 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an

Da. Asigurarea de calatorie este cel mai bun partener in timpul sederii departe de casa. Contactarea serviciului de asistenta 24 de ore al asiguratorului va va ajuta sa rezolvati incidentele legate de calatoria dumneavoastra in cel mai bun mod, stiind cum sa actionati si ce documentatie sa adunati pentru a va bucura de acoperirea politei dvs.

Cele mai frecvente probleme pentru care calatorii folosesc asigurarea de calatorie sunt nevoia de asistenta medicala, anularea calatoriei, intarzierea sau anularea zborului si bagajele pierdute.  PrestigeAsig.ro este site-ul de pe care iti recomandam sa cumperi asigurarile.

  1. Beneficiati de asistenta medicala de calitate

Imbolnavirea si primirea de asistenta medicala de calitate si rapida este cea mai mare preocupare atunci cand calatorim in afara tarii noastre. Oriunde v-ati afla, asigurarea de calatorie va garanteaza asistenta medicala de calitate si intotdeauna fara a adauga costuri suplimentare.

Fie din cauza unei raceli sau a unui prejudiciu cauzat de un accident, veti fi tratat in cele mai bune centre medicale din intreaga lume, inclusiv teste de diagnosticare.

Ce se intampla daca nu intelegeti ce va spune medicul sau farmacistul? Asiguratorul va va pune la dispozitie un interpret. Aveti nevoie de medicamente care nu sunt disponibile la destinatie? Asigurarea vi le va trimite cat mai curand posibil. Daca aveti nevoie de o ambulanta pentru a merge la medic, compania va suporta si aceste cheltuieli, chiar daca starea dumneavoastra de sanatate se inrautateste si trebuie sa mergeti acasa.

  1. Economisiti bani

Costul asigurarii de calatorie variaza in functie de tipul de calatorie pe care urmeaza sa o faceti, dar nu implica o cheltuiala mare in ceea ce priveste pretul total al calatoriei.

Daca aveti vreun incident in timpul escapadei si aveti asigurare, veti economisi cheltuielile implicate in remedierea unei astfel de probleme, cu conditia ca aceasta sa fie acoperita de polita dvs.

De exemplu, in cazul asistentei medicale, exista tari in care o simpla vizita la medic pentru o boala usoara poate costa mai mult decat asigurarea in sineIn Statele Unite, o zi in spital poate valora aproape 4.000 de euro, in timp ce asigurarea pentru 8 zile de calatorie in aceasta tara te-ar costa putin peste 100 de euro.

Mai multe incidente pe care le puteti salva. In cazul in care zborul dumneavoastra este intarziat si sunteti obligat sa va schimbati planurile sau pierdeti oricare dintre serviciile pe care le-ati rezervat..

Sfaturi pentru calatorii in siguranta

Fa-ti prietenii cu localnicii. Nu numai ca este o parte esentiala a experientei unei noi culturi, contactele  locale si sugestiile lor intelepte va pot ajuta sa evitati pericolele.

Calatoreste usor cu transportul public. Aduna-ti lucrurile esentiale intr-un singur rucsac si scapa de greutatea in plus. Poate deveni greu sa tii evidenta tuturor lucrurilor tale intr-un autobuz sau tren supraaglomerat!

Tine-ti pasaportul si cardurile aproape de corp. Lipiti-le de tors chiar daca nu simtiti nevoia, nu ar putea exista un loc mai sigur pentru ele, intr-adevar!

Fiti la curent cu locurile sigure si nesigure. Este intotdeauna mai bine sa va faceti o idee despre locurile sigure si colturile nesigure ale locului in care calatoriti, pentru ca, dupa cum spune vechea zicala, precautia este intotdeauna mai buna decat vindecarea! Vorbeste cu baietii de la receptia hotelurilor/pensiunilor tale, descarca toate informatiile locale si locurile recomandate de vizitat si vei fi bine pe drum!

Nu cadea in nicio capcana turistica si fereste-te de escrocherii. Exista diferite tipuri de escrocherii in intreaga lume, care vizeaza in mod special turistii. Fii la curent cu ele si respinge-le.

Fii cu ochii pe lucrurile tale! Sa recunoastem, echipamentele de calatorie antifurt scumpe nu sunt intotdeauna o posibilitate pentru cei care calatoresc cu buget redus. Asadar, tine-ti ochii cu ochii deschisi si nu te distras niciodata, mai ales atunci cand esti in tranzit.

Petrece bine, dar in grup. Petrecerile ar putea fi un loc grozav pentru a intalni oameni noi, dar acesti oameni nu se dovedesc intotdeauna a fi grozavi. Te vei distra mai mult si mai bine.

0 Shares
You May Also Like