Cinci motive pentru a inchiria un depozit

0 Shares
0
0
0

In timp, obiectele sau bunurile pe care le dobandesti capata o valoare sentimentala sau economica, dincolo de sensul practic, ceea ce te face dificil sa scapi de ele.

A da, a imprumuta sau a arunca ceea ce nu mai folosesti sunt cele mai frecvente optiuni, dar nu singurele. Astazi, depozitarea in depozite este o tendinta care devine din ce in ce mai infloritoare, deoarece este un serviciu avantajos care se adapteaza nevoilor tot mai multor oameni. In acest articol va oferim cinci motive pentru care ar trebui sa inchiriati un depozit. Va oferim duba gratuit pentru achizitia celui mai mic pachet, respectiv 2 angajati x 4 ore x 50 lei.

1.-Exista unul pentru fiecare nevoie

Nu conteaza daca trebuie sa depozitati mobilier, unelte, carti sau documente. Exista depozite de toate dimensiunile, de la 1 m2 la 70 m2, trebuie doar sa consultati, specificatiile in mana, ceea ce cautati.

Intr-un depozit poti aseza mobilierul casei sau biroului tau in timp ce te muti sau faci reparatii, dar si, fie ca te muti intr-o casa sau un apartament mai mic sau daca ai primit ca mostenire, mobilier de familie si antichitati, daca nu ai unde sa iti pastrezi uniformele si utilajele sportive sau daca esti colectionar, puteti obtine un spatiu care sa indeplineasca cerintele dvs.

Exista, de asemenea, solutii pentru spatiile de lucru. Puteti gasi unde sa stocati fisierele companiei dvs., care au crescut de-a lungul anilor sau sa localizati marfa noua sau veche a magazinului dvs.

2.- Castigi spatiu cu inchirierea unui depozit

Prin mutarea marfii intr-un depozit iti poti decongestiona casa sau biroul de ceea ce nu folosesti, temporar sau permanent, permitandu-ti sa organizezi armonios aceste spatii de coexistenta zilnica.

Lipsa spatiului ii determina pe oameni sa-si acumuleze obiectele si ajung sa fie deteriorate. Chiar si cele care stau in  garaje, subsoluri sau mansarde, sunt expuse riscului de a suferi efectele derivate din umiditate, praf si lipsa ventilatiei si a iluminarii, deoarece nu sunt spatii conditionate pentru a va mentine bunurile in stare buna, un avantaj pe care vi-l ofera un depozit.

3.- Este practic si mai economic

Angajarea serviciului unui depozit este o alternativa simpla si rapida, pentru ca trebuie doar sa faci negocierea si sa iei ceea ce vrei ( poti face asta si online), si poti de asemenea sa observi ca este mai ieftin decat extinderea sau remodelarea casei sau biroului pentru a stoca ceea ce nu ai nevoie in acest moment. In plus, eviti tentatia de a vinde la un pret dezavantajos sau de a darui bunurile pretioase din cauza grabei si a nevoii de a elibera spatiul.

Fiecare companie are politicile sale, dar cu siguranta veti putea ajunge la un acord care sa se potriveasca nevoilor dvs., indiferent daca aveti nevoie de serviciu doar pentru cateva saptamani, luni sau ani si veti putea accesa bunurile la momentul si ora la care le doriti. Aflati mai multe despre serviciile noastre pentru companii.

Avantajele serviciilor de depozitare

Imagineaza-ti daca depozitele Amazon nu ar fi bine organizate. Angajatii alergau peste tot, cautand frenetic articolele clientilor si nimic nu ajungea la timp. Pentru a spune simplu, Amazon nu ar fi afacerea de mare succes care este astazi daca Jeff Bezos nu ar fi acordat o prioritate mare dezvoltarii de strategii organizationale excelente si eficiente, in special in cadrul depozitelor sale.

In calitate de proprietar de afaceri, a face din organizarea depozitelor o prioritate ar trebui sa fie o idee simpla. Dar in cazul in care inca pretinzi ca exista o „metoda pentru nebunia ta dezorganizata”, iata sapte motive pentru care afacerea ta trebuie sa-ti organizeze depozitul.

Pentru cei care doresc sa invete cum sa organizeze un depozit , incepe prin a face un inventar amanuntit. Astfel, stii exact ce ai. Acum stii si exact unde este pastrat.

Acest lucru va permite sa determinati o multime de informatii care va vor ajuta sa economisiti o multime de timp. Acum veti putea afla ce articole de inventar sunt vandute rapid si care nu.

Tu si angajatii tai poti dezvolta un sistem pentru stocarea fiecarui articol. O strategie simpla este sa pastrati toate articolele care sunt vandute rapid sau utilizate des in fata depozitului, in timp ce le adapostiti pe cele vandute sau utilizate mai rar in spate.

Organizarea inventarului este extrem de eficienta din punct de vedere al costurilor. Un motiv este ca puteti urmari cu usurinta totul. Acest lucru inseamna ca este mai putin probabil sa aveti in exces un articol. In schimb, veti sti exact care articole sunt cele mai populare si va puteti planifica din timp pentru a va asigura ca va puteti reaproviziona inventarul pentru a satisface cererea.

De asemenea, nu ajungeti sa pierdeti inventarul. In ceea ce priveste ideile de stocare a inventarului care va ajuta sa economisiti bani, etichetati totul. Nu uitati sa va asigurati ca puteti citi clar etichetele.

Veti economisi bani pierzand mult mai putin timp cautand articole in depozitul dvs. Asta inseamna ca se cheltuieste mai mult timp pentru alte motive de a face bani.

Scopul tau este sa creezi un sistem organizational atat de eficient, incat sa poti petrece mai mult timp concentrandu-te pe alte chestiuni mai importante. Trebuie sa va concentrati pe marketing si vanzari, astfel incat inventarul sa se poata muta.

Altfel, tot ce ai este un depozit plin cu lucruri pe care nimeni nu vrea sa le cumpere. Nu uitati sa plasati articole similare impreuna si sa le mapati astfel incat toata lumea sa poata localiza cu usurinta fiecare articol in cateva secunde.

0 Shares
You May Also Like