Pariuri sportive online – Tehnici castigatoare

0 Shares
0
0
0

Pariuri sportive online - Tehnici castigatoareSunt multi cei nerabdatori sa faca primul pas pe acest ”taram” fragil, al caselor de pariuri sportive online.

Dezamagirile pot fi destul de marcante daca ”doritorii” se arunca in ”jungla” pariorilor cu experienta, care ”mananca pe paine” strategiile de joc.

Ideea este ca nimeni nu poate fi atat de nebun sau tupeist sa-si incerce norocul intr-un domeniu in care sunt necesare chiar si numai cateva cunostinte minimale despre disciplina sportiva pe care se pariaza. Pentru limitarea riscurilor si temperarea indraznelii ”visatorilor” la averea dobandita peste noapte, au luat fiinta agentiile de pariuri sportive online.

Un bun exemplu in ce priveste cotele, bonusurile, variantele, daca sunteti cunoscatori, este agentia Pariuri Online. Tot la fel de bun exemplu este si pentru cei aflati la prima experienta. Vorbim despre sugestii, intrucat nimeni nu este obligat sa urmeze cu strictete recomandarile ”veteranilor”. Insa revenind la ”oile” noastre, exista intr-adevar tehnici de castig sigure? O vom descoperi si o veti descoperi in cele ce urmeaza.

[adsenseyu1]

Tehnici de pariere pentru a castiga

Mai inainte de toate, trebuie sa va reamintesc ca orice joc de noroc, similar celor de pariere, se bazeaza pe langa o tehnica impecabila, pe ceva mai mult decat un dram de noroc. Tinand cont de aceasta componenta, parte integranta a ecuatiei a carei finalitate sunt castigurile uneori fabuloase, sunt mici probabilitatile sa castigati de fiecare data. Insa desi mici, nu sunt deloc imposibile.

1. Tehnica de pariere Value Bet

Cu ajutorul acestei strategii, veti reusi sa identificati valoarea unui pariu sportiv, mizand pe unul dintre rezultatele pe care bookmaker-ul la care apelati nu-l ia in considerare, fiind subevaluat. In cuvinte mai explicite, sunteti chiar voi cei care punandu-va in locul casei de pariuri, veti ”bate” specialistul chiar in ”ograda” proprie.

Pentru descoperirea unui pariu Value Bet, nu trebuie decat sa inmultiti cota bookmaker-ului cu probabilitatea ca evenimentul sa aiba loc, exprimat in procente. Produsul il divideti cu 100, dupa care veti obtine urmatoarele posibilitati:

•    Un rezultat mai mare decat 1, situatie in care sunteti chiar in fata unui pariu Value Bet;
•    Un rezultat subunitar, caz in care sunteti pe punctul de a risca investitia.

2. Tehnica de pariere Live

Dupa cum ii sugereaza si numele, aceasta metoda presupune parierea in timp real, in momentul desfasurarii partidelor de joc. In idee, daca va incumetati sa va jucati norocul cu strategiile live, trebuie sa fiti dotati cu un puternic simt de intuitie, astfel incat sa anticipati rezultatele evenimentelor pe care doriti sa mizati, in functie de evolutiile meciurilor si tinand cont de o serie de variabile.

[adsenseyu1]

3. Tehnica de pariere Sure Bet

Cu aceasta tehnica, siguranta se poate spune ca se apropie de maximul de 100 %. Desi pare imposibil, probabilitatile de a castiga sunt independente de rezultatele finale ale partidelor in care pariati. Principiul dupa care functioneaza metoda Sure Bet porneste de la specularea diferentelor intre cotele pe care diferiti bookmaker-i le propun in cadrul aceluiasi meci. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa pariati pe cele mai bune cote, asigurandu-va un castig ce nu depinde de modul in care se finalizeaza evenimentul sportiv.

Fiecare dintre tehnicile aplicabile de catre ”impatimitii” ce frecventeaza agentiile de pariuri sportive online pot reprezenta un ajutor pentru a juca mai bine, insa nu va pot inlocui simtul de responsabilitate. Din fericire, agentia Pariuri Online va sta alaturi, gata sa va indrume in incheierea celor mai sigure jocuri pronosticate online.

Alte stiri actuale :

1. ”Copiii” controleaza Cotele Beton
2. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
3. Pariul de weekend: Cote bune pentru cinci partide de fotbal din Anglia, Germania si România
4. 4 le dam! Cotele GENIALE la pariuri pentru un scor mare cu Grecia! Suntem favoriti sa marcam cel putin un gol! Cati bani poti castiga

0 Shares
You May Also Like