Sapte lucruri importante de stiut inainte de a investi intr-un BMW second hand

0 Shares
0
0
0

Aproape ca o poti gusta. Libertatea propriului set de roti. Spune-ti la revedere de la zilele in care trebuia sa-ti implori prietenii si familia sa te duca la magazin. Fiti pregatiti sa puteti merge oriunde, oricand…

Atata timp cat ai bani pentru combustibil, desigur.

Cel mai bun lucru despre pregatirea de a investi intr-o masina second-hand este ca nu te uiti la orice masina. Vrei sa investesti intr-un brand de lux – BMW. Oh, cat de minunat este!

Ca si in cazul tuturor marcilor, cand cauti sa faci anumite investitii – in cazul in care discutam de o masina la mana a doua, exista cateva lucruri la care trebuie sa fii atent. Aceste lucruri va vor economisi o avere si va vor ajuta sa obtineti cea mai buna experienta posibila pentru banii dvs.

Prin acest articol, vom trece peste primele noastre cinci prioritati pe care credem ca ar trebui sa le acordati atentie. La fel si cateva sfaturi pentru investitii in BMW in mod special.

Incepeti prin a va determina bugetul

Acest lucru poate parea cunostinte comune. Cu toate acestea, nu puteti construi un conac fara o fundatie stabila, nu?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa aflati exact cat de mult va puteti permite sa cheltuiti pentru noua masina second hand. Si da, acest buget trebuie sa aiba fonduri alocate si pentru costuri ascunse.

Cateva lucruri importante la care sa te gandesti atunci cand iti stabilesti bugetul sunt:

Cum va fi platit vehiculul?

Daca aveti de gand sa va finantati achizitia, veti lasa un procent mic de bani pentru a atenua costul lunar? Daca da, cat de mult veti putea sa bugetati pentru asta?

Motivul pentru care acest lucru este important se datoreaza faptului ca cu cat pui mai multi bani ca avans, cu atat vei plati mai putina dobanda pe termen lung. In cele din urma, va va economisi bani.

Detii un bmw? Arunca o privire aici https://www.apbservice.ro/.

Care sunt posibilele cheltuieli ascunse

Incercarea de a deduce toate cheltuielile ascunse ale masinilor second-hand este aproape imposibila. Cu toate acestea, exista cheltuieli de care trebuie sa fiti constienti. Un exemplu in acest sens ar fi angajarea unui inspector pentru a verifica daca masina este apta pentru a fi condusa.

Cauta modelul pe care il doresti

Iata un fapt interesant…

Stiati ca diferite modele BMW pot afecta riscul de a investi in masina? In principal pentru ca fiecare vehicul are propria speranta de viata si probleme unice care vor aparea datorita uzurii.

De exemplu, in timp, unele BMW-uri pot dezvolta unele probleme mecanice.

Pentru a cunoaste acest set de elemente, este convenabil sa solicitati manualul de service al vehiculului. Acest lucru va va oferi o idee despre problemele pe care le are in prezent vehiculul, precum si jurnalele de intretinere recente, astfel incat sa stiti ce a fost remediat.

Acest lucru este foarte important, deoarece ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti este sa cheltuiti toti banii castigati cu greu pe o masina care se dovedeste a nu fi ceea ce credeai.

De ce sa cumperi un BMW?

BMW-urile sunt cunoscute ca fiind o masina de lux, cu multe dotari suplimentare si extra. Cu toate acestea, cu aceasta vine si o senzatie de lux de siguranta in interiorul vehiculului. Exista mai multe caracteristici de siguranta in interiorul masinii in sine care minimizeaza senzatia unui impact. Si pe masura ce tehnologia avanseaza in continuare, functii precum comenzile de avertizare pentru unghiul mort vor accentua si mai mult caracteristicile de siguranta din BMW-ul tau.

Unul dintre lucrurile pe care le auzim adesea de la oameni este modul in care BMW-urile sunt scumpe de intretinut. Desi acest lucru poate fi adevarat intr-o anumita masura, adevarul este ca, daca va ingrijiti bine masina, cel mai probabil nu va avea nevoie de prea multa intretinere costisitoare… cu alte cuvinte, nu conduce ca un maniac! Sau vei suporta costurile. Conducand in siguranta, nu numai ca va asigurati siguranta proprie si a celorlalti, dar mentineti efectiv masina in aceeasi forma in care ati adus-o.

Investitii mai bune… decat la multe alte vehicule. Desi este adevarat ca valoarea unei masini se depreciaza din momentul in care iese din showroom, exista vehicule care nu isi pierd prea mult din valoare in comparatie cu altele. Un BMW este un exemplu in acest sens. In functie de cat de bine va intretineti vehiculul, acesta va va servi bine si mult timp si nu isi va pierde considerabil valoarea.

Un BMW poate face drumul spre a oferi cuiva o prima impresie despre tine. Dar acest lucru depaseste cu mult orice materialist. Daca petreceti mult timp in masina, de exemplu, doriti ceva confortabil si care va permite sa va bucurati de plimbare. Un BMW face mult pentru a face acest lucru, chiar si in acele momente in care s-ar putea sa fii blocat in trafic! Ce modalitate mai buna de a petrece acest timp decat in ??confortul unei masini de lux precum un BMW.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…