Servicii de inchirieri imprimante la indemana ta

0 Shares
0
0
0

Imprimantele au devenit astazi un bun extrem de comun, cata vreme multiplicarea de documente a ajuns accesibila si necesara tuturor. Din acest motiv si preturile pentru astfel de dispozitive au cunoscut o scadere importanta in ultimii ani. Dar, daca in privinta aparatelor in sine putem asista intr-adevar la reduceri importante de preturi, nu acelasi lucru il putem spune despre consumabile.

Astfel, in unele cazuri, acestea ajung chiar la pretul imprimantelor, daca ne referim la cele din gama de jos, mai accesibile, unde un tonner ajunge sa coste cam cat imprimanta in sine sau chiar mai mult. Din acest motiv, multe persoane, care folosesc imprimanta doar ocazional, nu achizitioneaza astfel de dispozitive, preferand in continuare unitatile de tip copy-center.

Ce alternative ai insa la centrele de copiere atunci cand ai de gestionat un eveniment de cateva zile, la care trebuie sa listezi frecvent foi de prezenta sau materiale de lucru? Sa cari cu tine o imprimanta laser este destul de costisitor, iar achizitia unei astfel de masinarii doar pentru cateva zile pe an nu se justifica.

In acest scop au fost create unitati care pun la dispozitia clientilor servicii de inchirieri imprimante. Astfel, in schimbul nor sume dinainte negociate, poti beneficia de o imprimanta performanta la dispozitia ta, 24 de ore din 24, indiferent ca ai de organizat o conferinta sau deschizi un punct de lucru cu caracter temporar intr-un alt oras.

De ce sa inchiriezi o imprimanta

Prin urmare, motive pentru a apela la servicii inchirieri imprimante sunt destule. In primul rand, atunci cand inchiriezi o imprimanta nu ai restrictie la numarul de pagini, imprimanta fiind inchiriata cu ora.

Bineinteles, aceasta este dotata cu tonner pentru folosinta moderata. Prin urmare, daca doresti sa listezi foi intr-un ritm industrial nici aceasta nu se va doveri o dolutie avantajoasa pentru tine.

In orice caz, atunci cand inchiriezi o imprimanta, in principiu ar trebuie sa stii cam care va fi necesarul de foi imprimate pe care le vei scoate. Ca idee, cu o imprimanta inchiriata platesti doar cat consumi, fara a fi constrans de orar sau de o cantitate anume. Nu in ultimul rand, atunci cand folosesti o imprimanta inchiriata, problemele ce tin de reincarcarea tonnerului sau alte chestiuni legate de service.

Iar daca tinem cont ca functionarea zilnica a unei imprimante implica de multe ori blocarea foilor sau patrunderea accidentala in dispozitiv a capselor uitate pe foile de imprimat, ne dam seama ca un serviciu de inchiriere cu mentenanta aferenta este cel mai potrivit pentru noi.

0 Shares
You May Also Like