Sfaturi pentru alegerea covorului din bucatarie

0 Shares
0
0
0

In cazul in care vrei sa iti inlocuiesti vechiul covor din bucatarie cu unul mai nou si mai frumos, ai putea alege sa vizitezi un magazin online, iar de acolo vei putea opta pentru achizitionare ade covoare en gross.

Cumparand covoare en gross vei face o afacere foarte buna, pentru ca nu vei plati foarte multi bani in schimbul lor, iar astfel iti vei putea cumpara covoare pentru fiecare incapere din locuinta.

In cazul in care vrei sa iti alegi doar un covor de bucatarie, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi foarte importante care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.

Mai intai de toate trebuie sa tii cont de faptul ca bucataria este o zona intens circulata a locuintei, asa ca poti sa alegi un covoras semi-rotund sau un covoras rectangular, pe care il poti plasa in fata chiuvetei.

In cazul in care bucataria ta este una lunga si dreptunghiulara, care are forma unui hol, atunci poti sa optezi pentru un covor lung si dreptunghiular. In cazul in care spatiul pe care il ai in bucatarie este suficient si pentru o masa, atunci poti opta pentru un covor rotund pe care sa fie asezata si masa. Covorul va scoate astfel in evidenta zona de dining.

Tot atunci cand vrei sa alegi un covor pentru bucataria ta, ar fi indicat sa te uiti la forma bucatariei, si va trebui deasemenea sa stii cat spatiu iti doresti sa acoperi. In cazul in care podeaua din bucatarie este foarte frumoasa, ar fi pacat sa o acoperi si sa nu o scoti in vedere.

Tocmai acesta este si motivul pentru care daca ai o podeaua frumoasa ar fi indicat sa optezi pentru un covoras mic pe care sa il plasezi in zona de gatit, sau in fata chiuvetei.

In cazul in care bucataria ta este ingusta dar lunga, atunci ar fi ideal sa optezi pentru un covor care sa aiba aceiasi forma, insa trebuie sa alegi covorul in asa fel incat sa nu te incurce atunci cand vrei sa deschizi usile dulapurilor. Un asemenea covor va crea impresia ca bucataria este mult mai spatioasa.

In cazul in care vrei sa alegi un covor in asa fel incat sa creeze iluzia unui spatiu calduros, atunci ar trebui sa iti indrepti atentia spre un covor mare, care sa aiba o culoare tare si un model indraznet. Chiar si daca alegi un asemenea covor insa, tot trebuie sa lasi un spatiu liber pana la mobilier. Acesta poate fi cuprins intre 15 si 60 cm.

Tot in momentul in care vrei sa iti alegi un covor pentru bucatarie, trebuie sa stii ca modelele de covoare rectangulare sunt foarte populare. Poti opta insa si pentru covoare semi-rotunde.

Asadar, acestea sunt cateva dintre detaliile cele mai importante pe care trebuie sa le cunosti in momentul in care vrei sa iti alegi covorul pentru bucatarie.

Partea buna este ca acum ai si multe variante la dispozitie, asa ca ai de unde sa alegi un covor deosebit de frumos pentru bucataria ta.

0 Shares
You May Also Like