Sfaturi pentru alegerea unei biciclete electrice

0 Shares
0
0
0

Esti interesat de gama de biciclete electrice? Doriti sa aflati cateva trucuri pentru a va extinde perioada de folosire a unor biciclete electronice atunci cand aveti nevoie suplimentara pentru a rula, dar nu aveti prea multa energie in acumulator?

Bicicleta electrica este o preocupare comuna intre e-motociclisti si as dori sa ofer cateva sfaturi care va vor ajuta sa profitati la maximum de plimbarea cu bicicleta electrica. Unele dintre aceste sfaturi sunt evidente, dar am adus cateva sfaturi suplimentare care va pot ajuta sa adaugati cativa kilometri calatoriei.

Sfaturi pentru bicicletele electrice

1. Bine, hai sa incepem cu cel mai evident. Asigurati-va ca bateria este incarcata complet. Motivul pentru care mentionez acest lucru este ca, uneori, este usor sa uiti de incarcarea bateriei dupa o zi grea la serviciu. Creati o rutina, astfel incat sa conectati imediat acumulatorul atunci cand ajungeti acasa.

2. Pedalati mai greu! Acest lucru poate fi evident, dar trebuie mentionat. De exemplu, este posibil sa aveti nevoie de o forta suplimentara si sa va dati seama ca nu aveti prea multa energie disponibila (incarcare in baterie). Puteti reduce setarea asistentei (sau sa utilizati acceleratia mai putin) si puteti pedala mai mult pentru a compensa o baterie descarcata.

Un alt sfat important este sa pedalati mai mult la momentul potrivit. O mare cantitate de energie este consumata atunci cand accelerati de la o oprire. Daca pedalati din greu pentru a va porni bicicleta, acest lucru va ajuta la conservarea energiei bateriei. In plus, dealurile consuma o multime de energie, astfel ca pedalarea  mai mult pe dealuri va va ajuta sa va imbunatatiti calatoria.

3. Luati-o usor si bucurati-va de o plimbare lenta. Rezistenta la vant poate sa va manance cu adevarat si energia bateriei. Daca aveti nevoie sa va extindeti raza de actiune, deplasarea putin mai lenta va reduce frecarea cu vantul. Oh da si mersul mai lent este de obicei mai sigur!

4. Luati in considerare un al doilea incarcator. Daca aveti o naveta lunga de lucru mult de alergat, este posibil sa aveti nevoie de mai multa energie decat bateria dvs. poate oferi. Ati putea avea un incarcator la locul de munca, astfel incat sa puteti reincarca in timpul zilei. Si daca seful tau este preocupat de factura de electricitate, poti sa-i spui ca va costa bani si naveta cu autobuzul!

5. Cumparati o a doua baterie? Daca aveti un traseu de lunga durata pe care doriti sa-l faceti, ar putea fi util sa cumparati o a doua baterie. Unii producatori de biciclete electrice ofera optiunea de a adauga o a doua baterie pentru a va dubla energia. Consultati magazinul local sau producatorul de biciclete electronice pentru mai multe informatii.

6. Mentineti presiunea in anvelope. Acest lucru va face o mare diferenta in cat de multa energie (electrica si umana) este necesara pentru a va deplasa pe voi si pe bicicleta electronica. Presiunea scazuta a pneurilor poate face bicicleta dvs. electrica sa se simta lenta. Pentru e-motocicletele de tip urban, recomandam o presiune a anvelopei de 50-60 psi. Nu umflati anvelopele foarte mult, totusi, deoarece poate duce la o calatorie foarte dificila!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…