Cum se alege un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare dintre noi avem acasa un laptop, insa se poate intampla ca acesta sa se strice, sau pur si simplu sa nu ne mai multumeasca modul in care functioneaza, iar acest lucru sa ne determine sa ne cautam un alt laptop.

In aceasta situatie, cu siguranta putem sa ne indreptam atentia spre un laptop nou, in cazul in care vrem sa folosim echipamentul pentru a ne juca jocurile cele mai noi, insa cu siguranta pentru asta nu avem nevoie de un laptop nou oarecere, ci ne trebuie un laptop nou pentru gamming, care va fi destul de costisitor.

Un laptop nou care poate sa fie folosit in orice scop, mai putin pentru gamming, cu siguranta se poate dovedi a fi o solutie foarte buna, insa trebuie tinut cont de faptul ca si acesta va fi destul de costisitor, si se pot gasi variante si mai atractive din punct de vedrere financiar.

De exemplu, iti poti indrepta atentia spre un laptop refurbished, in momentul in care vrei sa iti inlocuiesti vechiul echipament de acasa, iar aceasta alegere va fi fara doar si poate una inspirata, pentru ca un astfel de echipament poate sa fie si mai performant decat unul nou, si cu siguranta este mai ieftin.

De fapt, un laptop refurbished este un laptop care a fost folosit o anumita perioada de timp de catre o companie, iar apoi a fost inapoiat producatorului, care a testat mai intai produsul, dupa care l-a reconditionat, astfel incat acesta sa functioneze precum unul nou.

Ei bine, acestea sunt situatiile in care iti poti cumpara un laptop performant fara a-ti asuma riscuri, iar astfel scapi de teama si de gandul ca iti cumperi un produs care maine se poate defecta.

Este evident faptul ca iti poti indrepta atentia si spre un laptop second hand, care din punct de vedere financiar, reprezinta cea mai buna alegere pentru toate persoanele care isi doresc sa isi cumpere un laptop.

Poti sa iti cumperi un astfel de produs, pe care sa il folosesti o perioada de timp indelungata, fara ca acesta sa intampine vreo problema de functionare, insa aici conteaza foarte mult si norocul pe care il ai.

Ei bine, daca alegerea ta consta intr-un laptop second hand, atunci cu siguranta trebuie sa testezi produsul inainte sa il cumperi, pentru ca astfel verifici daca acesta functioneaza in parametri optimi.

Cu siguranta si aspectul echipamentului conteaza foarte mult, iar tu in momentul in care iti vei alege un echipament second hand, va trebui sa iti alegi un laptop care sa nu prezinte urme foarte mari de uzura.

In cazul in care produsul functioneaza mai bine decat te-ai asteptat, insa are mici zgarieturi sau urme vizibile de uzura, insa tu esti impresionat de modul in care acesta ruleaza, atunci cu siguranta o idee buna ar fi aceea de a incerca sa negociezi cat mai bine pretul produsuli, pentru a-l cumpara cat mai ieftin.

Este foarte important iarasi sa te informezi cu privire la perioada de garantie a echipamentului, si sa iti alegi un laptop care se afla inca in perioada de garantie, pentru ca poti sa cumperi produsul, iar a doua zi sa se strice, iar tu daca nu ai cumparat un laptop in garantie, va trebui sa platesti din buzunarul tau costurile reparatiei.

0 Shares
You May Also Like
Despre realitatea virtuala

BlogDespre realitatea virtuala

Nu stim aproape nimic despre efectele pe termen lung ale realitatii virtuale asupra copiilor si asta ii ingrijoreaza…