Antares, fotoliul de masaj perfect pentru acasa

0 Shares
0
0
0

Din viata agitata pe care o ai opreste-te o secunda sa te gandesti la relaxarea pe care un fotoliu de masaj ti-o poate oferi. Atunci cand fizic iei o pauza de la munca, fie ea si casnica, iti rezervi cateva secunde de relaxare pentru muschi. Cum ramane insa cu relaxarea psihica, cu durerile de spate, cu starea de oh, nu mai pot?! Uneori epuizarea vine pe fond de suprasolicitare si chiar daca fizic vorbind tu stai, durerile se instaleaza, simti amorteala si o stare de somnolenta.

Un fotoliu de masaj este solutia home use pentru oricine. Inlocuieste cu succes un terapeut, un specialist in arta masajului. Asta daca vorbim despre cele din gama Masatto.

Daca alegi versiunea terapeutului de acasa, atunci alegi Masatto. Desigur ca nu orice fotoliu de masaj poate fi un bun concurent in cursa pentru a castiga starea de bine pentru tine. Dupa ceva timp petrecut intre a gati, a tine copilul in brate, schimbat scutece de n ori si alte jucarii care inevitabil sunt peste tot, orice mama simte ca spatele o doare. Un masaj la picioare si un pic de dezmierdare nu ajunge.

Fotoliile Masatto sunt create special pentru asta! Cu functii automate si unele manuale, cu posibilitatea de a seta programul, cu vibratii de intensitate reglabila. Adica cu functii care sa maseze fix asa cum vrei si iti place, totul intr-un timp cat mai scurt.

Antares, un fotoliu MUST have

Unul din acele fotolii pe care le descoperi la Masatto este Antares. Include Zero Gravity, sistem de incalzire care sa combine tehnicile de masaj si caldura, actionand asadar eficient asupra muschilor incordati si asupra durerii. Vei descoperi, tot la acest fotoliu de masaj, ca nu te conditioneaza  cu privire la spatiul disponibil pentru a fi amplasat. Dispune de tehnologie adaptata cerintelor din zilele noastre si se bucura astfel de zero space, adica are nevoie de nu mai mult de 5 cm distanta de perete.

Ce poate fi mai relaxant ca acel moment in care esti pe maini bune si te delectezi cu muzica in surdina? Sistemul Bluetooth Surround inclus este un motiv in plus pentru ca Antares sa fie o alegere buna pentru tine.

Indeplineste mai toate cerintele pentru o achizitie noua in casa. Este eficient si silentios, este micul refugiu dupa o zi lunga, include functii rapide, cu muzica inclusa. Deci, Antares este un fotoliu de masaj ideal! Il gasesti la Masatto, disponibil si pentru testare inainte de a fi cumparat.

0 Shares
You May Also Like