Shell a introdus primul ulei de motor cu emisii neutre de carbon. Cumpara-l de la Elgeka Ferfelis

0 Shares
0
0
0

Shell introduce pe piata un tip de ulei de motor Shell cu amprenta neutra de carbon care este neutru in ceea ce priveste emisiile de dioxid de carbon in toate pietele in care acesta este prezent. Ofera astfel mecanicilor si clientilor optiunea unei alegeri mai echilibrate a uleiului de motor.

Se stie ca soferii aleg uleiuri Shell deoarece sunt proiectate pentru cea mai inalta performanta a motorului si un consum redus de combustibil. Dar trebuie sa fi constient, de asemenea, ca trei din patru proprietari de masini din intreaga lume sunt ingrijorati de poluarea aerului cauzata de masini, iar 43% dintre clienti doresc ca producatorii sa ii ajute sa faca alegerile potrivite. 

Fiind cel mai important furnizor mondial de lubrifianti, Shell are un rol important de jucat in acest domeniu. Se intelege ca soferii isi doresc nu numai sa se bucure de conducere, ci si sa o faca in mod responsabil. Compania Elgeka-Ferfelis, reprezentant oficial Shell Lubricants este aici pentru a ajuta atelierele de service si producatorii de masini sa raspunda nevoilor in evolutie ale clientilor. 

Produsele Shell neutre in carbon contribuie la evitarea sau reducerea emisiilor prin productie eficienta din punct de vedere energetic si prin alegerea unor materiale de ambalare mai durabile si cresterea eficientei operationale. Ele sunt, de asemenea, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon datorita portofoliului global de credite de carbon pentru conservarea naturii Shell.

Introducerea uleiurilor de motor neutre din carbon din familia Shell Helix Ultra 0W face parte din strategia pe termen lung a Shell de a ajuta clientii care cumpara lubrifianti sa isi indeplineasca nevoile de durabilitate. De asemenea, este important in legatura cu obiectivul companiei de a reduce amprenta de carbon a produselor sale prin evitarea, reducerea si compensarea emisiilor. 

Din 2016, Shell si-a redus emisiile de CO2 legate de lubrifianti cu peste 30%, iar acum mai mult de 50% din energia electrica utilizata in fabricile sale de productie provine din surse regenerabile. Shell reduce, de asemenea, deseurile de ambalaje pentru lubrifianti, sporind utilizarea materialelor reciclate si explorand ambalaje mai durabile si modul in care este distribuit prin lanturile de aprovizionare.

Pe termen lung, cel mai bun mod de a influenta pozitiv amprenta de CO2 este evitarea si reducerea emisiilor de CO2. Cu toate acestea, pana cand aceste solutii nu vor fi implementate la scara masiva, Shell va folosi programe de compensare a carbonului care ii permit sa compenseze in paralel emisiile de gaze cu efect de sera. Portofoliul global de credite de carbon pentru conservarea naturii Shell va compensa emisiile de gaze cu efect de sera pe parcursul tuturor fazelor ciclului de viata al produsului: aprovizionare, ambalare, productie, distributie, utilizare a clientilor si eliminarea produsului.

Uleiurile de motor cu emisii neutre din familia Shell Helix Ultra 0W cu marcajul „Carbon neutru” pe ambalaj vor aparea treptat pe piata, deoarece acestea sunt livrate din linia de productie, inlocuind sistematic versiunea disponibila anterior a produsului.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…