Aplicatii smartphone pentru a va planifica calatoria

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, smartphone-urile pot fi folosite cu succes in foarte multe scopuri, iar unul dintre acestea este acela de a planifica o calatorie de vis.

Fireste, pentru a putea face acest lucru, trebuie sa va indreptati atentia spre telefoane de vanzare, si sa alegeti un dispozitiv, daca inca nu detineti unul.

Puteti gasi telefoane de vanzare si la magazinele operatorilor de telefonie mobila, dar si la magazinele online precum TotalConvert, care cumpara si vand dispozitive la cele mai atractive preturi de pe piata.

In functie de banii de care dispuneti, in functie de brandul preferat si in functie de alte detalii mai mult sau mai putin importante, veti putea gasi smartphone-ul dvs. ideal, care sa poata suporta unele aplicatii pentru a va planifica calatoria. Iata cateva exemple de astfel de aplicatii, de care puteti avea nevoie, pentru o noua calatorie.

Triplt

Aceasta aplicatie este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android si este extrem de usor de utilizat. Trebuie doar sa trimiteti e-mailuri de confirmare a calatoriei catre serviciu pentru ca aplicatia sa creeze un itinerar de calatorie pentru dvs.

Puteti avea acces la aplicatie cu cateva reguli de e-mail pentru a va trimite informatiile despre rezervarea calatoriei. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la planificarea ulterioara.

TripIt va va spune cand taxiul este gata sa va preia, cand trebuie sa ajungeti la poarta de imbarcare si cand puteti face check-in-ul la hotel. Puteti accesa chiar si itinariul dvs. de calatorie fara conexiune la internet.

O caracteristica excelenta care vine impreuna cu TripIt este ca va puteti sincroniza Calendarul cu aplicatia pentru a va asigura ca toate sedintele, nuntile si evenimentele sunt in grafic.

TripCase

La fel ca TripIt, TripCase tine evidenta intregii documentatii de calatorie intr-un singur loc. Interfata aplicatiei este usor de folosit, si este cea care va ajuta sa adaugati tren, zbor, hotel, masina de inchiriat si alte informatii. Aplicatia ofera o vizualizare a itinerariului bazata pe cronologie, cu fiecare pas al calatoriei expus in fata dvs.,impreuna cu ora si locul.

Roadtrippers

Cea mai buna aplicatie de planificare a calatoriilor, cu cea mai buna harta construita pentru calatori. Trebuie doar sa deschideti aplicatia Roadtrippers, iar apoi, aveti posibilitatea de a descoperi milioane de locatii care includ restaurante, atractii turistice de exceptie, muzee, campinguri si multe altele.

Trebuie doar sa gasiti un site care va place si sa-l adaugati la planul dvs. de calatorie, Roadtrippers va va redeschide harta completa de calatorie in consecinta. De asemenea, ofera o optiune de a partaja planul de calatorie rutiera cu prietenii si familia, pentru a putea oferi sugestii.

TravelBank

Pentru persoanele care calatoresc frecvent in interes de afaceri, aceasta este aplicatia salvatoare. Este dureros sa tineti o evidenta a incasarilor atunci cand calatoriti in scopuri de afaceri, iar norocul interzice daca pierdeti vreuna din chitante, veti avea un cosmar de rambursare.

Aici va ajuta TravelBank sa va organizati toate nevoile de calatorie de afaceri. Va permite sa faceti clic pe o imagine mobila pentru a scana factura restaurantului sau factura hotelului.

Kayak

Aplicatia care arata si scaneaza alte sute de site-uri de calatorie pentru a rezerva cele mai bune hoteluri, zboruri sau masini de inchiriere si va ajuta sa economisiti bani cu cateva oferte private si tarife doar pentru mobil.

Kayak va permite sa va organizati toate planurile de calatorie intr-un singur loc, inclusiv actualizari gratuite ale starii zborului, harti ale terminalelor aeroportului si timpii de asteptare de securitate.

Aplicatia va ajuta, de asemenea, sa gasiti magazine, mancare, cafea, incarcatoare, toalete, saloane si multe altele in jurul aeroportului, cu indicatii de navigatie pas cu pas.

Google Trips

Fiind un produs Google, Google Trips este un aspect al unei aplicatii de planificare a calatoriilor care va ajuta sa profitati la maxim de cand va conectati cu contul Google. Conectarea cu contul dvs. ajuta aplicatia sa gaseasca mai multe informatii despre calatoriile, preferintele dvs. si va poate oferi recomandari mai bune.

Google Trips seamana mai mult cu un asistent personal de calatorie – salveaza toate rezervarile de zbor si cazare, va ajuta sa gasiti cele mai atractive restaurante, cafenele si baruri si ofera optiuni de transport local si multe altele.

Sygic Travel

Aceasta aplicatie ofera informatii despre aventuri emotionante, evenimente si spectacole, zone turistice si chiar tururi pe care ai fi dornic sa le faci. Puteti citi despre informatiile oricaruia dintre aceste spectacole, evenimente sau tururi din aplicatie si apoi adaugati-l in planul dvs. de calatorie pentru ca aplicatia sa organizeze itinerariul complet.

Asadar, atunci cand cautati cele mai bune telefoane de vanzare, trebuie sa luati in calcul ideea de a putea suporta una sau mai multe dintre aceste aplicatii, care cu siguranta va vor fi de mare folos atunci cand veti pleca intr-o calatorie, fie ca este vorba despre o vacanta sau o calatorie de afaceri.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…