Caracteristici ale gazduirii partajate

0 Shares
0
0
0

Exista cateva criterii importante pe care trebuie sa le ganditi atunci cand alegi intre furnizorii de servicii de gazduire in comun (gazduire partajata), iar aici discutam despre multe alte lucruri in afara de pret. Ar trebui sa cautati urmatoarele caracteristici ale unui pachet de gazduire partajat.

Uptime

Cand cautati un plan de gazduire in comun, asigurati-va ca aveti anumite garantii in timp util. Minimul absolut pe care ar trebui sa-l accepti de la o gazda este 99%.

Viteza

Site-urile care partajeaza un server nu afecteaza viteza si performanta fiecaruia altor site-uri, in cazul in care acestea nu consuma un numar mai mare de resurse decat cele care le-au fost alocate. In caz contrar insa, lucrurile se pot schimba foarte mult.

Trafic

Factorul dvs. de trafic anticipat al site-ului web in decizia dvs. Nu este usor sa faceti proiectii despre traficul web, dar daca, din orice motiv, va asteptati la o cantitate mare de trafic, este posibil ca gazdele partajate sa nu fie potrivite, deoarece este posibil sa le incalcati politica corecta de utilizare.

Resurse

Resursele sunt intotdeauna limitate, aceasta este premisa de baza a intregului domeniu al economiei si se aplica la gazdele partajate. Atunci cand alegeti hosting comun, verificati tiparirea fina pentru ceea ce se incadreaza in politica lor de utilizare loiala.

Va provoca probleme celorlalti daca site-ul dvs. obtine o cantitate mare de trafic, daca vizitatorii dvs. descarca mase de continut sau un script determina incetinirea serverului, de exemplu. Site-ul web podcast Frogpants a intampinat probleme deoarece vizitatorii au descarcat si streaming fisiere mari, de exemplu.

Personalizare limitata

Daca aveti cerinte tehnice speciale, acest lucru nu ar putea sa nu fie tocmai ideal pentru dvs. Nu aveti permisiunea de a utiliza software personalizat. De exemplu, daca aveti nevoie sa rulati un sistem de operare alternativ, cum ar fi FreeBSD sau scriptul PostgreSQL pentru baza de date, veti avea nevoie de propriul server daca planul dvs. de gazduire partajat nu le ofera.

Cea mai buna optiune, in acest caz, va fi un server virtual sau fizic, deoarece majoritatea utilizeaza MySQL si PHP, deoarece cele mai populare motoare CMS si constructorii de bloguri sunt proiectate sa lucreze cu ele.

Sustinere

Doar pentru ca acest stil de gazduire este ieftin, nu inseamna ca nu trebuie sa asteptati sprijin. Cautati o gazda cu agenti de asistenta care lucreaza in permanenta si disponibili prin mijloacele pe care le veti gasi foarte utile, cum ar fi telefonul, e-mailul sau chat-ul live.

Atunci cand partajati un server cu multi clienti, toti avand, in mod ideal, site-uri mici, in mod normal nu veti intampina probleme deoarece aceste site-uri sunt relativ usoare si nu necesita multe resurse, astfel incat serverul nu va avea de suferit.

Ei bine, acum ca stiti toate aceste detalii, atunci cand vezi siteurile firmelor care ofera gazduire web, cu siguranta stiti daca ati gasit agentia potrivita sau daca mai trebuie sa cautati.

Din fericire, nu este foarte dificil sa gasiti un furnizor bun de web hosting in conditiile in care pe piata exista multe astfel de agentii.

0 Shares
You May Also Like