Cateva motive pentru care trebuie sa ai un site pe WordPress

0 Shares
0
0
0

In situatia in care ai de gand sa iti creezi un site personal, sau chiar sa creezi un site pentru afacerea pe care o detii (in cazul in care detii o afacere), ai putea sa te gandesti foarte serios sa optezi pentru un site realizat pe platforma WordPress.

Aceasta platforma, a devenit un manager de continut in adevaratul sens al cuvantului, in anul 2003, iar pana acum, mai bine de 75 de milioane de utilizatori publica in fiecare zi, milioane de postari.

WordPress este o platforma opensource, care este capabila sa actualizeze in mod dinamic un site, si face un site sa fie usor de accesat, dar si usir de utilizat.

Un amanut interesant referitor la acest manager de continut, este acela ca la inceput, WordPress a fost doar un simplu software de blogging, care apoi incetul cu incetul s-a dezvoltat foarte mult, ajungand un instrument de creare website-uri versatile si complet.

Ei bine, atunci cand intentionezi sa iti creezi un website, poti alege aceasta platforma, datorita faptului ca vei putea sa creezi, sa editezi si sa publici continut foarte simplu si foarte usor.

Panoul acestui CMS este foarte prietenos si accesibil oricui, si este usor de gestionat si de administrat atat de catre un specialist, cat si de un incepator. Pana si o persoana non tehnica poate edita continut pe aceasta platforma.

Atunci cand ai de gand sa iti creezi un website, trebuie sa alegi pe langa numele de domeniu si un serviciu de Gazduire Web – Gazduire Enterprise, insa din fericire, platforma WordPress este foarte prietenoasa cu toate tipurile de gazduire web.

Indiferent de faptul ca vei opta pentru o gazduire shared, pentru o gazduire dedicate, sau ca vei alege un server VPS, platforma WordPress este foarte prietenoasa cu orice tip de gazduire, asa ca din acest punct de vedere nu exista nici o problema.

Un alt motiv pentru care ar fi ideal sa iti creezi un website pe aceasta platrofma, ar fi acela ca vei avea la dispozitie toate instrumentele pentru optimizarea seo a site-ului, asa ca vei putea avea la dispozitie chiar si casute pentru meta taguri, meta descrieri sau pentru cuvinte cheie.

Gama variata de plugin-uri reprezinta un alt motiv pentru care se merita sa iti creezi un website pe WordPress, iar aici vei putea gasi o multime de plugin-uri. Si totusi, ar fi ideal sa folosesti doar plugin-urile de care ai nevoie, si cele actualizate, iar plugin-urile vechi ar trebui sa le dezinstalezi.

Un website de pe WordPress va fi mereu sigur, asa ca si din acest motiv se merita sa optezi pentru aceasta platforma atunci cand iti vei dori un website.

Deasemenea, site-urile create pe aceasta platforma, sunt usor de accesat chiar si de pe dispozitivele mobile, asa ca acesta este iarasi un motiv pentru care se merita sa iti creezi un website pe aceasta platforma.

Asadar, se pot gasi o multime de motive care sa te convinga de faptul ca atunci cand vrei sa iti lansezi propriul site, sa optezi pentru platforma WordPress.

0 Shares
You May Also Like